Лучанам звітуються: вступ до ЄС зупинили, тепер йдемо в Митний Союз. ФОТО

Лучанам звітуються: вступ до ЄС зупинили, тепер йдемо в Митний Союз. ФОТО
На декількох вулицях Луцька повісили білборди, на яких «Український вибір» звітується про етапи своєї роботи: першим виконаним пунктом є «Зупинити асоціацію з ЄС».

Зокрема, такі рекламні щити розмістили на проспекті Соборності та вулиці Ковельській у Волинському облцентрі.

На білбордах визначено й деякі результати діяльності: проти графи «зупинити асоціацію з ЄС» – «галочка». Ще двома пунктами визначено «вступ до митного Союзу» та «встановлення народовладдя».

Організаційним процесом взаємодії підприємців і влади у розміщенні зовнішньої реклами у Луцьку займається управління розвитку підприємництва і реклами Луцької міськради. Його начальник Олександр Козлюк у коментарі ВолиньPost’у зазначив, що підзвітне йому управління не має права втручатися у комерційну діяльність підприємців, які розміщають інформацію на білбордах.

Також Олександр Козлюк не надав інформацію щодо того, скільки рекламних щитів із підписом «Український вибір» у Луцьку загалом і який період часу вони будуть розміщені.

Мовляв, цією інформацією володіють лише «оператори», які орендують рекламні площі, або ж білборди. І такого розповісти в управлінні не можуть.

ВолиньPost намагався отримати коментар у керівника однієї із ініціативних груп «Українського вибору» у Луцьку Назара Романюка. Але він «кинув» слухавку, як тільки репортер ВолиньPost’у натякнув, що запитання стосуватиметься «Українського вибору». Інші спроби додзвонитися до Романюка успіхом не увінчалися.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от уроди!
Відповісти
готую краску
Відповісти
Думаю, своїх рекламних площ у медвечукчів немає - значить орендують. Тоді де громадянська позиція власників бігборда? Чи він з ними заодно? Чи 30 срібників застилають очі?
Відповісти
Назарчик, малатца!!!
Відповісти
проснулись, чи що? ті білборди вже більше місяця в Луцьку висять
Відповісти
Лайтбокси з цим медведолайном висять вже давно. Волі, Перемоги.
Відповісти
на вул. Ківерцівській в районі аеродрому такаж така "дуже своєчасна агітка" яка "ПРИКРАШАЄ" славне місто Луць, як я розумію силами вірних синів ПРАВОЗАХИСНИКА МЕДВЕДЧУКА, який нам бажає "лише добро"!
Відповісти
Назар Романюк «кинув» слухавку, як тільки репортер ВолиньPost’у натякнув, що запитання стосуватиметься «Українського вибору».

Слабо отвітить за свої дєйствія?
Відповісти
Останні новини
Лучанам звітуються: вступ до ЄС зупинили, тепер йдемо в Митний Союз. ФОТО
27 січень, 2014, 17:27