Опозиція знову в Януковича

Опозиція знову в Януковича
Лідери опозиційних партій прийшли на зустріч з президентом Віктором Януковичем.

Про це повідомили у прес-службі президента.

У зустрічі, яка відбувається в Адміністрації президента, беруть участь перший заступник глави Адміністрації президента Андрій Портнов, міністр юстиції Олена Лукаш.

З боку опозиції - керівник фракції політичної партії «УДАР» Віталій Кличко, керівник фракції ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк, керівник фракції ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Нагадаємо, під час останньої зустрічі Янукович запропонував опозиціонерам посади в уряді та дебати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У мене питання до Майданівців і всіх революціонерів: Хто пояснить - чого вони (опозиціонери там отираються? Прийде слушний момент і їх там заарештують і вірно зроблять. (На місці Яника я так би і зробив) Мені здається що для них там смачну каву з коньячком подають. Переговори повинні вестись приблизно так: отель Президент-палац (ще шось) при посередництві поважних європейців та американців і в розширеному складі, як мінімум 5 осіб та в присутності масмедія. Якщо закрите засідання - то оголосити про закрите. Трійця вже починає знущатися повстанців - про що торгуєтесь? Вас же розводять! Це очевидно. Яка ж причина в цьому? Я спробую дати відповідь. ЇЇ підказав мені Олексій Арестович. Він сказав: в Україні - другий етап НАЦІОНАЛЬНОЇ революції. А цього ніяк не второпають лідери опозиції(так і хочеться сказати "так звані") Припиніть торгівлю посадами поза очі! Майдан, шукаємо інших лідерів.
Відповісти
"Ciemno wszędzie, głucho wszędzie ,
co to będzie, co to będzie? "
Відповісти
Останні новини
Опозиція знову в Януковича
27 січень, 2014, 20:01