Громадські діячі Волині вимагають у нардепів відповідей

Громадські діячі Волині вимагають у нардепів відповідей
Громадські діячі звернулися до нардепів з Волині із запитаннями щодо «скандальних законів».

Зустріч депутатів та активістів мала відбутися 27 січня у ВолиньМедіа, однак парламентарі не прийшли.

Основною метою зустрічі було озвучення вимог громадських діячів до народних депутатів України щодо прийнятих 16 січня антиконституційних «законів». Народним депутатам пропонувалось оприлюднити свою позицію щодо цих законів та механізмів їх скасування, - йдеться в заяві громадських діячів, опублікованій на сайті ВолиньМедіа.

Далі публікуємо заяву без змін та правок:

Оскільки народні депутати в силу тих чи інших обставин на зустріч не прибули, громадські діячі в односторонньому порядку озвучили свої вимоги та прийняли рішення донести їх до народних депутатів і громадськості. Ось ці вимоги:

Публічно поясніть виборцям і громадськості чому Ви голосували/не голосували за законопроект «Про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян» та інших законопроектів, які суттєво обмежують права громадян та, в тому числі, ускладнюють роботу громадських організацій.

Якщо Ви голосували «за», то дайте відповідь чи берете Ви на себе відповідальність за громадянський конфлікт, який виник через це, та в результаті якого загинули 4 людини та були поранені сотні громадян з обох сторін конфлікту.

Якщо Ви голосували «проти» чи не голосували, то чому Ви не перешкодили цьому голосуванню? Чи берете Ви на себе відповідальність за громадянський конфлікт, який виник через це, та в результаті якого загинули 4 людини та були поранені сотні громадян з обох сторін конфлікту.

Публічно озвучте свою позицію в який спосіб Ви бачите їх скасування та що Ви зробили для їх скасування?

Громадські діячі наголосили, що вони вимагають негайного скасування «диктаторських законів» від 16 січня та наполягають, щоб усі народні депутати, які представляють Волинь у парламенті, зробили все можливе для цього.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
діячі це: ... Ким уповноважені?
Відповісти
Останні новини
Громадські діячі Волині вимагають у нардепів відповідей
28 січень, 2014, 09:51