Лідери Європи дякують дітям з Волині

Лідери Європи дякують дітям з Волині
Трійко волинських дітей - Марійка, Борис та Павло Мовчани - отримали телеграму від президента Італії Джорджіо Наполітано з подякою за їхню дипломатичну діяльність.

Про це повідомили у прес-центрі об'єднання «Дитячі мрії».

Як відомо, діти з Ковеля на новорічно-різдвяні та інші свята розсилають чільникам країн Європи привітання і вже неодноразово отримували відповіді від монархів, президентів, канцлерів та прем'єр-міністрів.

Так, федеральний канцлер Швейцарської конфедерації Коріна Казанова особисто звернулася до Марійки, Бориса та Павла: «Bien di, bien onn da Biemaun! Dei petta ni dei paun!».

«Щоб ці слова б значили? Відомий політик родом з кантону Граубюнден, де розмовляють романською мовою, однією з чотирьох офіційних мов Швейцарії. Попри те, що діти дослівно не перевели ці слова, однак, переконані, що вони переповнені приємним змістом і є теплим черговим знаком уваги і вдячності з європейської країни», - кажуть в прес-службі.

Королівські особи, зокрема: Його Величність Великий герцог Люксембургу Анрі та Її Величність велика Герцогиня Марія Тереза, були дуже зворушені люб’язним зверненням «юних дипломатів» з України про що особисто й повідомили останніх.

Уже традиційним став лист від Королеви Данії Маргрети ІІ. Її Величність, поряд з іншими монаршими домами, подякувала Марійці, Борису та Павлу за приділену до її королівської персони увагу.

Марійка опублікувала досягнуті результати на «дипломатичній ниві» у своїх сторінках у соціальних мережах.

«Марійка з братами продовжують мріяти про те, що в результаті їх «дипломатичної діяльності» зможуть зібрати круглим столом у своєму місті знаменитих людей за для вирішення проблем дітей, що потребують допомоги, а також мріють про те, що зможуть створити міжнародний дитячий центр для блага дітей з усього світу», - кажуть в прес-службі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: діти, цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.