«Народна Рада» Луцька вимагає відставки Януковича

«Народна Рада» Луцька вимагає відставки Януковича
Міжфракційне об'єднання «Народна Рада» у Луцькій міській раді вимагає відставки Януковича.

Відповідну заяву до лучан під час чергової сесії Луцької міської ради 29 січня 2014 року зачитав голова фракції ВО «Свобода» в раді Юрій Вега, - повідомили у партійній прес-службі.

Перед початком сесії міський голова Микола Романюк оголосив про створення міжфракційного об’єднання «Народна Рада», до якого входитимуть фракції ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода».

Після Вега зачитав спільну заяву щодо суспільно-політичної ситуації в Україні:

«У зв'язку з національною зрадою вищого керівництва держави та загрозою остаточного встановлення режиму кримінально-олігархічної диктатури в Україні ми вимагаємо:

1. Негайної відставки президента України Віктора Януковича, уряду в повному складі, голови Верховної Ради України Володимира Рибака, голови Волинської обласної державної адміністрації Бориса Клімчука.

2. Припинення переслідувань учасників Євромайданів, закриття кримінальних проваджень проти їх активістів.

3. Об’єктивного розслідування обставин застосування сили щодо учасників мирних акцій протесту, притягнення до відповідальності посадових осіб, які віддавали злочинні накази та їх виконували.

4. Невідкладної відміни всіх «ручних» «диктаторських» законів, ухвалених у нелегітимний спосіб Верховною Радою України 16 січня 2014 року.

5. Недопущення неправомірних дій стосовно учасників мирних акцій протесту в Україні зі сторони представників органів державної влади, співробітників МВС, інших силових структур.

Закликаємо мешканців міста Луцька до безстрокової мирної акції громадянського спротиву – допоки наші вимоги не будуть виконані».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для себе хочу уточнити Луцька Народна рада це двійник Луцької міської ради? Це те саме що ефектом доміно пішло від самопроголошеної нашими вчорашніми політиками, а не народом - Волинська обласна народна рада? То це ще один орган місцевої влади який живитиметься за рахунок наших податків?
Поясніть людоньки, бо чесно , вже сам не подужаю в тих домовляннях розібратися...
Скільки має бути тих народних рад за людські гроші?
Відповісти
Останні новини
«Народна Рада» Луцька вимагає відставки Януковича
29 січень, 2014, 13:43