Чим воюють силовики і демонстранти. ІНФОГРАФІКА

Чим воюють силовики і демонстранти. ІНФОГРАФІКА
В інтернеті опублікувала інфографіку, на якій зображено, чим воюють у Києві силовики та демонстранти.

Учасники зіткнень для боротьби засобів не вибирають: професійному спорядженню бійців «Беркуту» і внутрішніх військ мітингувальники протиставили зухвалість і винахідливість, - пише Фокус.

Середньовічні лицарі в повному бойовому обладунку - так або майже так виглядали активісти «Правого сектора» перед початком зіткнення на столичній вулиці Грушевського увечері 19 січня.

У руках вони тримали схожі на мечі дерев'яні палиці і щити з намальованими хрестами, їхні голови захищали різнокольорові шоломи і каски. Подібність доповнювалася і бойовим строєм: скандуючи войовничі кричалки, прикриваючись щитами, протестувальники вишикувалися фалангою, винайденою ще воїнами Стародавньої Греції.

Випадковий спостерігач міг би подумати, що замість мітингу виявився на зльоті толкіністів чи історичних реконструкторів. І, напевно, в останню чергу йому б в голову прийшла думка, що ці молоді люди здатні ефективно протистояти міліцейським загонам спеціального призначення.

Кілька діб відчайдушних зіткнень показали, що протестуючі здатні створювати відчутні проблеми для «Беркуту» і внутрішніх військ.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: євровійна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви щось плутаєте.
Демонстранти не можуть воюввати в принципі.
Вони тільки проводять мирні акції.
Відповісти