«Динамо» після боїв. ФОТО

«Динамо» після боїв. ФОТО
У результаті сутичок мітингувальників із силовиками на вулиці Грушевського постраждала частина колонади стадіону, у тому числі згорів портрет Лобановського.

Поряд знаходиться пам'ятник тренера. Раніше він стояв біля входу на стадіон, але клуб вирішив перенести його на місце фан-шопу, - пише Gazeta.ua.

За словами президента «Динамо» Ігоря Суркіса тут його можуть побачити більше людей.

Зараз пам'ятник загорнений у брезент, який з одного боку покрився кіркою з льоду.

Раніше невідомі одягли Лобановського у каску та окуляри, почепили на шию прапор України. Це викликало негативну реакцію у суспільстві.

«Ні, за одну добу стадіон не відновиш. Треба місяць, щоб привести все у порядок», - каже один із мітингувальників біля барикад на Грушевського.

Чоловіки обговорюють заяву прихильника Євромайдану Петра Порошенка, який пообіцяв за одну добу відновити бруківку на Грушевського та відремонтувати стадіон.

У свою чергу Ігор Суркіс заявив, що зараз головне уникнути жертв, а стадіон клуб може і сам відновити. Перша команда «Динамо» не проводить на цій арені свої домашні матчі. Кияни грають на «Олімпійському» з 2012-го року.

Нагадаємо, що стадіон опинився практично в епіцентрі протистояння мітингувальників із силовиками. Бої між сторонами точилися навіть на колонаді.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.