Прокурор Луцька визнав, що не всі його підлеглі – професіонали

Прокурор Луцька визнав, що не всі його підлеглі – професіонали
У прокуратурі Луцька приблизно 80% працівників мають недостатній досвід роботи для того, щоб назвати їх стовідсотковими професіоналами, – каже прокурор Луцька Сергій Данілін.

Про це він заявив під час сесії Луцької міськради у середу, 29 січня.

За словами Сергія Даніліна, останнім часом у Луцьку є багато нарікань на дії прокурорів та слідчих. «Багато звернень і нарікань на розумність кроків слідства», – зазначив він.

«Кадровий потенціал і міліцейський, і прокурорський не зовсім відповідає вимогам. Якість роботи наших працівників багато залежить від досвіду. У прокуратурі міста і, знаю, що в слідчому відділі міліції, працює 80% людей зі стажем роботи 1 рік. Зрозуміло, що за цей час важко говорити про те, що ми змогли навчити цих людей буквально всьому і зробити професіоналів стовідсоткових», – висловився прокурор Луцька.

Однак, Данілін зазначив, що підбір і «розстановка кадрів» – не у його компетенції. «Я відповідаю за виховання і за навчання працівників прокуратури. А добір і розстановка кадрів – напрямок, який забезпечує прокуратура області. Я не приймаю і не звільняю їх», – підсумував прокурор міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
фахівців своєї справи в прокуратурі дійсно мало, набір молодих кадрів здій-ся переважно по принципу "а в мене крутий бать/дядько /тітка".Знання не береться в основу такого відбору. Сама брала участь у цьому, готувалась місяць, а взяли ( не скажу про всіх)тих, хто навіть до конкурсу КПК в руки не брав, погано вчився і ще до конкурсу хвалився в якій саме прокуратурі працюватиме...
Відповісти
Я особисто знаю 2 - ох молодих людей, яких у Прокуратуру всунули татусі (вони це й не приховують), і двох знаю з Управління СБУ.....
Відповісти
А для чого прокурватурі професіонали? Головне, щоб безвідмовно продовжувала працювати зв'язка "замовник-бандоохоронні органи-прокурватор-судилище".
Відповісти
Останні новини
Прокурор Луцька визнав, що не всі його підлеглі – професіонали
29 січень, 2014, 15:24