Кому війна, а кому смішки: регіонали влаштували на Волині КВН

Кому війна, а кому смішки: регіонали влаштували на Волині КВН
У Володимирі-Волинському на концерті від Молодих регіонів виступили Сергій Притула та шоу «Вар’яти».

Концерт з нагоди 5-річчя місцевої ліги КВН відбувся 26 січня, - пише IA ZIK.

На сайті Всеукраїнської ліги КВН «Волинь» повідомили: «26 січня у Володимирі-Волинському відбулось святкування 5-тиріччя місцевої ліги КВН. Привітати ювілярів приїхали відомі гумористи «Вар’яти» з Сергієм Притулою».

Раніше офіційний сайт волинської організації Партії регіонів інформував, що святковий концерт організовує депутат міської ради, заступник голови Володимир-Волинської організації «Партії Регіонів», голова Володимир-Волинської МГО «Молоді регіони» Максим Клим’юк.

Як відомо, 26 січня по всій Україні пройшли мітинги, де зокрема вшановували пам’ять загиблих під час протистоянь у Києві.

Зокрема у Луцьку тисячі волинян прийшли на Театральний майдан, протестуючи проти вбивств і переслідувань режимом Януковича українців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і як? Весело було?
Відповісти
Після подій, які почали відбуватися в києві, молоді регіони саморозпустилися. А концерт організовувала молодіжна організація "Реверс"
Відповісти
Які регіонали? Про що ви говорите? Хлопці - патріоти і ніякого відношення до регіоналів не мають.
Відповісти
Ну давайте тоді сядемо, ніхто нічого не буде робити, будемо до кінця життя скорбити за загиблими і т.д. Як би це цинічно не звучало, але життя йде далі.
Відповісти
але ж ви параною з тим майданом розвели))) таке враження, що в країні всі на майдані...я вам відкрию секрет не всі і далеко не всі
Відповісти
Кажуть було дуже весело.А ті хто загинули під час заворушень на Грушевського повністю на совісті Яценюка,Кличка і Тягнибока.Бо всіх просто дістала їх бездіяльність,постійна брехня і скиглення.Хай замолює тепер гріхи ця гідра трьохголова.
Відповісти
Країна живе своїм життям...
Не робіть з цього сенсацію
Відповісти
Я не вітаю Вашу зухвалість і присутній цинізм,але під час чуми не потрібно влаштовувати гуляння. Будьте трохи стриманішими.Перед Вами ще все попереду і я не бажаю Вам того, що коїться зараз на Україні.
Відповісти
На скільки відомо звичайним жителлям міста, дійство було заплановане ще до надзвичайних подій в Україні......та й ніхто не відміняє ніяких розважальних чи культурних заходів!!!! кожного ранку по телеканалі 1+1 йде програма на день, в якому місті який відбудеться концерт чи вистава!!! і чому ніхто нічого не говорить про концерт Дзідзьо, який відбудеться 11 лютого????
Відповісти
Чому автор статті не вказує, що на початку концерту Притула говорив, що концерти у Львові 24-25 відмінили, а концерт у Володимирі не відміняли, щоб з тих грошей закупити захисні окуляри майданівцям. Якось було б недоречно про це говорити, якби їх спонсорувала партія регіонів.
Автор статті намагався висмоктати якусь сенсацію? Висмоктав сам у себе!
Відповісти
на цьому фото є регіонали ще й затяті, і вони розпустилися? хіба зо на певний час притихли а в реальності це щурі якібігаютькуди накажуть за шматочком сиру
Ганьба Притулі та і "Вар'ятам" а цю пацанву треба запам'ятати і нікуди недопускати
Відповісти
ви розумієте, що ви самі кажете??? щоб Притула виступав за запрошенням регіонів? та ніколи!!!
Відповісти
На цій фотографії люди,які багато зробили для рідного міста,і для молоді зокрема!!Я особисто знаю хлопців,і знаю,що незалежно від того ,чи були в Регіонах чи ні,вони РОБИЛИ і РОБЛЯТЬ добрі справи,а не сидять вдома перед комп-ом і всіх ганять,або розказують які вони патріоти,і як люблять свою країну!!!Такі речі треба доводити не словами,а ДІЛОМ!!!!А автору статті хочу сказати,щоВи ,шановний,займаєтесь політиканством!!!!
Відповісти
Вітаю, панове!

Вже кілька років мені, як людині, яка тісно пов’язана з вітчизняними масмедіа, дуже імпонує ZIK, позаяк, як і телеканал, так і супроводжуючі його ресурси, завжди відзначались об’єктивністю висвітлення інформації. Ваші журналісти завжди дотримуються догм чесної журналістики, глибокого аналізу подій, цураються одностороннього висвітлення подій та завжди дають можливість коментаря усім сторонам діалогу, який виникає з того чи іншого питання.

І ось, я натрапляю на www.zik.ua на статтю, яка глибоко вразила мене своєю необ’єктивністю та підміною фактів. Маю на увазі наступну інформацію:

У розпал Майдану на Волині шоу КВН від «Молодих регіонів»
У Володимирі-Волинському на святковий концерт з нагоди 5-річчя місцевої ліги КВН завітав Сергій Притула та шоу «Вар’яти».

Про це повідомив власкор IA ZIK.
На сайті Всеукраїнської ліги КВН «Волинь» повідомили: «26 січня у Володимирі-Волинському відбулось святкування 5-тиріччя місцевої ліги КВН. Привітати ювілярів приїхали відомі гумористи «Вар’яти» з Сергієм Притулою».

Раніше офіційний сайт волинської організації Партії регіонів інформував, що святковий концерт організовує депутат міської ради, заступник голови Володимир-Волинської організації «Партії Регіонів», голова Володимир-Волинської МГО «Молоді регіони» Максим Клим’юк.

Як відомо, 26 січня по всій Україні пройшли мітинги, де зокрема вшановували пам’ять загиблих під час протистоянь у Києві. Зокрема у Луцьку тисячі волинян прийшли на Театральний майдан, протестуючи проти вбивств і переслідувань режимом Януковича українців.

Одразу перепрошую за можливу подальшу різкість у листуванні, але, панове…що таке «повідомив власкор IA ZIK»??? Чи можна поцікавитись ім’ям та прізвищем власкора? Бо виглядає так, ніби «одна баба сказала», а Ви з радістю запостили це на сайті. Сам заголовок статті «У розпал Майдану на Волині шоу КВН від «Молодих регіонів»», виглядає ні чим іншим, як кричущою провокацією та намаганням загострити увагу читача на події, яка, за інших обставин, була б цікавою обмеженій кількості відвідувачів сайту. А тут на тобі – «регіони» купили Притулу!!! Чим не сенсація?!

За кілька днів до концерту мені зателефонували друзі і повідомили, що на сайті волинських регіоналів з’явилась інформація, що наш концерт організовують «молоді регіони» Володимир-Волинського. Звісно ж, я звернувся через нашу адміністративну групу до організаторів з проханням підтвердити або спростувати дану інформацію. На що отримав вичерпну відповідь, яка одразу ж з’явилась на місцевих інтернет-сторінках та офіційних аккаунтах у соцмережах міської громади:

Володимир як воно є | Official Group ✔

Відкрита Володимир-Волинська Ліга КВН

Організатором гумористичного шоу Сергія Притули "Вар`яти" у Володимирі-Волинському, яке відбудеться з нагоди 5-ти річчя Володимир-Волинської ліги КВН, є молодіжна громадська організація "Реверс". Молодіжна організація не має відношення до жодної політичної сили, спрямовує свою діяльність на розвиток культурного, морального та творчого життя молоді міста і району, залученням її до культурно-масових заходів.

Дуже прикро, що ця інформація, яка розставляла крапки над «і», не була донесена ресурсу www.zik.ua.

Ба, більше! Невідомий людству власкор продовжує купатись у промінні наритої ним «сенсації» і закидає першому україномовному гумор-шоу «Вар’яти» наступне: «Як відомо, 26 січня по всій Україні пройшли мітинги, де зокрема вшановували пам’ять загиблих під час протистоянь у Києві. Зокрема у Луцьку тисячі волинян…». Себто, автор заочно звинувачує нас, гумористів, що ми влаштували «хіхоньки-хахоньки» на фоні всеукраїнської жалоби!

А тут я вже перепрошую. 23-го січня у більшості західноукраїнських міст було оголошено жалобу за загиблими хлопцями на Грушевського. «Вар’яти» розділили смуток разом з усіма свідомими українцями. Більше того, хоч наші концерти у Львові і не припадали на день жалоби (були заплановані на 24-25 січня), ми все-одно їх відмінили.

Стосовно Володимир-Волинського. Домовленість про концерт була ще з кінця жовтня 2013-го року. Організатори – місцеві. Ми за тиждень до концерту щодня моніторили ситуацію по Володимиру: телефонували, перепитували чи, бува, ніхто не здає квитки, чи люди не обурюються, щодо проведення заходу подібного штибу в буремні часи.

Організатори відповіли, що у нас переаншлаг (так називають заходи, де в залі з’являються доставні стільці) і запевнили, що місто чекає.
На початку концерту, я при всіх людях чітко пояснив, чому ми не відмінили концерт:

1) І ми і глядачі дуже довго чекали на зустріч один з одним. І жоден Янукович нам її не переб’є.
2) Завдяки цьому концерту, ми маємо змогу придбати 100 штук захисних окулярів для мітингарів на Грушевського.

Чомусь і ця інформація пройшла повз увагу Вашого втаємниченого власкора! Звісно ж, навіщо довести до читача все, що було сказано. Краще просто донести якісь речі, вирвані з контексту і облити доволі непоганих хлопців відром з помиями. Хлопці, так ся не робить! Ваш власкор взагалі був на концерті?

Інформагенству ZIK не складе проблеми знайти мій номер телефону, тим більше, що у нас є партнерські стосунки, набрати мене і спитати: «Сергію, чи ти слабий на голову?». Але Ви цього не робите!!! Ви просто розміщуєте інформацію, яка б’є по нашій репутації і в мене виникає тільки одне запитання: «За що?».

Може за те, що ми з кожного свого концерту виділяємо кошти на автобуси, які везуть мітингувальників з різних регіонів України до Києва? Чи за те, що зі своїх коштів ми купуємо хлопцям захисні обладунки? Чи просто комусь захотілось довбаної сенсації на рівному місці?

Лікар – лікує. Будівельник – будує. Ми, вар’яти – смішимо людей. І я особисто вважаю, що саме в такі, буремні часи, нам, українцям, потрібно якомога більше посміхатися. Зціпити зуби, але посміхатися. Бо якщо ми сядемо в коло і будемо рюмсати, то на духові нації можна ставити хрест.

Заявляю Вам зі всією відповідальністю: у нас вистачає клепки в голові і розуміння того з ким можна працювати і коли можна працювати. Запевняю, що навіть коли ми працюємо десь так, що комусь це видається непристойно, ми дуже добре зважуємо всі за і проти. І знайте напевно – ця праця не минає безслідно для тих, хто бореться за наше з Вами майбутнє.

Я не вимагаю від Вас вибачень чи спростувань. Я прошу Вас залишатись об’єктивними та неупередженими, як це було завжди у роботі Вашого медіа холдингу!

З повагою, очільник вар’ятів, Сергій Притула.
Відповісти
Організатором гумористичного шоу Сергія Притули "Вар`яти" у Володимирі-Волинському, яке відбудеться з нагоди 5-ти річчя Володимир-Волинської ліги КВН, є молодіжна громадська організація "Реверс". Молодіжна організація не має відношення до жодної політичної сили, спрямовує свою діяльність на розвиток культурного, морального та творчого життя молоді міста і району, залученням її до культурно-масових заходів.

Дуже прикро, що ця інформація, яка розставляла крапки над «і», не була донесена ресурсу volynpost

Ба, більше! Невідомий людству власкор продовжує купатись у промінні наритої ним «сенсації» і закидає першому україномовному гумор-шоу «Вар’яти» наступне: «Як відомо, 26 січня по всій Україні пройшли мітинги, де зокрема вшановували пам’ять загиблих під час протистоянь у Києві. Зокрема у Луцьку тисячі волинян…». Себто, автор заочно звинувачує нас, гумористів, що ми влаштували «хіхоньки-хахоньки» на фоні всеукраїнської жалоби!

А тут я вже перепрошую. 23-го січня у більшості західноукраїнських міст було оголошено жалобу за загиблими хлопцями на Грушевського. «Вар’яти» розділили смуток разом з усіма свідомими українцями. Більше того, хоч наші концерти у Львові і не припадали на день жалоби (були заплановані на 24-25 січня), ми все-одно їх відмінили.

Стосовно Володимир-Волинського. Домовленість про концерт була ще з кінця жовтня 2013-го року. Організатори – місцеві. Ми за тиждень до концерту щодня моніторили ситуацію по Володимиру: телефонували, перепитували чи, бува, ніхто не здає квитки, чи люди не обурюються, щодо проведення заходу подібного штибу в буремні часи.

Організатори відповіли, що у нас переаншлаг (так називають заходи, де в залі з’являються доставні стільці) і запевнили, що місто чекає.
На початку концерту, я при всіх людях чітко пояснив, чому ми не відмінили концерт:

1) І ми і глядачі дуже довго чекали на зустріч один з одним. І жоден Янукович нам її не переб’є.
2) Завдяки цьому концерту, ми маємо змогу придбати 100 штук захисних окулярів для мітингарів на Грушевського.

Чомусь і ця інформація пройшла повз увагу Вашого втаємниченого власкора! Звісно ж, навіщо довести до читача все, що було сказано. Краще просто донести якісь речі, вирвані з контексту і облити доволі непоганих хлопців відром з помиями. Хлопці, так ся не робить! Ваш власкор взагалі був на концерті?

Інформагенству volynpost не складе проблеми знайти мій номер телефону, тим більше, що у нас є партнерські стосунки, набрати мене і спитати: «Сергію, чи ти слабий на голову?». Але Ви цього не робите!!! Ви просто розміщуєте інформацію, яка б’є по нашій репутації і в мене виникає тільки одне запитання: «За що?».

Може за те, що ми з кожного свого концерту виділяємо кошти на автобуси, які везуть мітингувальників з різних регіонів України до Києва? Чи за те, що зі своїх коштів ми купуємо хлопцям захисні обладунки? Чи просто комусь захотілось довбаної сенсації на рівному місці?

Лікар – лікує. Будівельник – будує. Ми, вар’яти – смішимо людей. І я особисто вважаю, що саме в такі, буремні часи, нам, українцям, потрібно якомога більше посміхатися. Зціпити зуби, але посміхатися. Бо якщо ми сядемо в коло і будемо рюмсати, то на духові нації можна ставити хрест.

Заявляю Вам зі всією відповідальністю: у нас вистачає клепки в голові і розуміння того з ким можна працювати і коли можна працювати. Запевняю, що навіть коли ми працюємо десь так, що комусь це видається непристойно, ми дуже добре зважуємо всі за і проти. І знайте напевно – ця праця не минає безслідно для тих, хто бореться за наше з Вами майбутнє.

Я не вимагаю від Вас вибачень чи спростувань. Я прошу Вас залишатись об’єктивними та неупередженими, як це було завжди у роботі Вашого медіа холдингу!

З повагою, очільник вар’ятів, Сергій Притула.
Відповісти
Останні новини
Кому війна, а кому смішки: регіонали влаштували на Волині КВН
29 січень, 2014, 15:16