У вбивстві міліціонера в Києві звинуватили УПА. ФОТО

У вбивстві міліціонера в Києві звинуватили УПА. ФОТО
На офіційному сайті МВС України з’явилася інформація про те, що у смерті міліціонера у Києві винна Українська повстанська армія.

Про це йдеться у повідомленні, розміщеному 28 січня у стрічці новин на офіційному сайті.

«24 січня у Києві застрелили міліціонера. Відповідальність за вбивство на себе взяла Українська повстанська армія», - пишуть міліціонери.

Також вважають в МВС, «ті, хто стоять «живим» щитом і захищають державу і народ від екстремістів, які діють не лише у столиці, а й дестабілізують ситуацію у регіонах, заслуговують на повагу та пошану».

Довідка

Українська повстанська армія утворена в 1942 році діяла до 1954-го.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шухевич повернувся?
Відповісти
УПА офіційно взяла на себе відповідальність, про це заявив її Лідер С.Бандера, який зараз переховується в карпатських лісах .

Відповісти
акаунт створено 25.01.2014 цим все сказано "шановні" МВС, придумали б щось краще
Відповісти
бендерівці повискакували з Волинських лісів воювати!!! "Взяла на себе відповідальність" - звучить так, ніби це терористична організація Бенладена...жах, історію треба вчити)
Відповісти
Міліція вкотре продемонструвала свій високий професійний рівень з усіх сфер, де треба думати...
Відповісти
те що людина померла, це так "мєлочь" Це ж не майданівець, тих всією країною хоронять і оплакують, хоча жоден з нас свічки не тримав і ніхто не знає що і як дійсно було.....шкода вас вам не до Європи як до неба, там адекватні люди треба, а не убогі, які вбили голову і живуть.....
Відповісти
Шановне товариство! Прошу подивитись на цю інформацію з такого боку. Війна з нами ніколи не припинялась. Коктейлі молотова на Грушевського - це лише один бій. Уявіть. Останній бій УПА відбувся у 1960 році(http://www.istpravda.com.ua/articles/2011/03/28/33736/). На скільки це давно? Як ви думаєте, за ідеологічну роботу на сайті МВС відповідає 20- річний сержант? Якщо ні, то чому йому так пече іменно УПА? Яку частину населення України лякають повстанцями? Я в житті не заходив на сайт МВС, то для кого ж ця інформація? По моєму, вони професійно роблять свою роботу і заключається вона не тільки в бойні на Грушевського і стосується вона не лише сьогоднішнього Майдану.
Відповісти
Останні новини
У вбивстві міліціонера в Києві звинуватили УПА. ФОТО
29 січень, 2014, 16:15