У Маневичах хочуть знести Леніна

У Маневичах хочуть знести Леніна
Під час Народного віче громадяни вимагали знести пам'ятник Леніну в Маневичах.

Зібрання відбулося ввечері 28 січня, - повідомили у прес-службі обласної організації ВО «Батьківщина».

Більше трьох сотень маневиччан зібралися на мітингу та одноголосно прийняли резолюцію, у якій виловили свою підтримку вимог Євромайдану у Києві, а також вимагали відставки президента та розпуску Верховної Ради.

Крім того, віче підтримало відставку голів районних державної адміністрації та ради.

Також учасники зібрання позитивно сприйняли пропозицію демонтувати пам’ятник Леніну у Маневичах.

Учасники Народного віче у селі Четвертня також підтримали вимоги Євромайдану, засудили дії влади та вимагали відставки районного керівництва.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба негайно це робити+заборонити діяльність кпуhttp://blogs.pravda.com.ua/authors/sokolenko/52e79a0817cd0/
Відповісти
А чому у нас все необхідно нищити і знімати ?
Відповісти
Ленину слава
Відповісти
Невже саме наболіле питання - це пам'ятник Леніну? Нащо боротися з давно померлими ідолами? Крім того, пам'ять буває не лише хороша, а й погана. І якщо вже вирішувати питання про знесення, то не трьомастами голосів, а всіма мешканцями.
Відповісти
Спочатку своїми руками і за свої кошти щось поставте, а потім це демонтуйте. І так раз в місяць, і весело, і при ділі
Відповісти
Я за об`єктивне висвітлення!
Чому інформація не повна? Чому не написали, що партія не виконала завдання з центру і не повалила районну владу? Однобоко якось так...
Чому не інформуєте що маневиччани підтримують районне керівництво, лишень 25 народних обранців із 64 проголосували за недовіру голові РДА. За відставку голови районної ради 23 голоси. Що це означає? Висновок - вибрані у демократичний спосіб представники усіх територіальних одиниць Маневиччини довіряють районному керівницту!
Протестувальники у кількості 200 осіб (звичайно, і жителі району, але разом із луцькими автомайданівцями та підмогою радикально-налаштованих молодчиків - підгузків) - це не вся Маневиччина.
Я не делегував своє право голосу цим активістам змінювати районне керівництво!
Відповісти
Лекше всього щось руйнувати або наклепи зводити.Ви нещодавно теж у владі були. Що доброго зробили на благо рідного краю? Мабуть,тільки бізнеси собі повідкривали....Теперішня влада Маневиччини теж не ідеальна,але за вас краща.
Відповісти
полішуки історично звикли жити самі по ссобі.Дзідзьо Ленін придумав іделогію. Іделогія створила в Маневичах тюрму і Кузнецовську АЕС.Це щоб люди бачили що їх чекає,якщо думати будуть....А робочих місць як не було,так і не має.Люди заробили гроші на будовах Росії, олігархів партії регіонів і влади в Україні,на контрабанді в Польщі і Білорусі... Яка роль тут РДА ? Немішайте людям івонивасчіпати не будуть!
Відповісти
Продайте пам*ятник комуністам і хай іх лідер поставить цього ідола собі на подвір*і.
Відповісти
Євромайдан недооцінив (як і Європа недооцінила восени впливу Кремля на Україну), що Маневиччина ще дуже і дуже "червона", що зміни тут не люблять взагалі, а більшість маневичан дійсно надають перевагу партизанським, лєнінським та радянським цінностям. Під час розвалу СССР незалежницькі настрої прийшли у Маневичі із запізненням щонаймеше на рік. Нічого не змінилося.
Відповісти
Маневичі знаходяться за 25 км. від Колок , з їх багатовіковою історією і славними традиціями. Колківчани відправляли свої полки на допомогу козакам в битви під Жовті Води та під Берестечко, Колківська республіка взагалі унікальне явище в історії національно визвольного руху. Чи не тому там пам’ятник червоному ідолу, кату українського народу , скинули як непотріб 20 років тому?!
Маневичі ж , як населений пункт, сформувались в совкову епоху з жителів навколишніх сіл і хуторів. Тому і до сьогодні там переважає хутірська психологія. Маневиччани очевидно чекають , що «вечно живой» воскресне, прийде в Маневичі а у них і партквиток в кармані і на постаменті сифілітик, підорас (коханець Зінов,єва) вказує «верной дорогой ідете товарищи»!
Відповісти
Навіщо писати відверту брехню? Шановний, Маневичі сформувались як населений пункт коли "совєтами" там і близько не смерділо. Вчість історію...або хоча б поцікавились нею перед тим як писати "брєд". Маневичі як населений пункт сформувались в міжвоєнний період і входили в склад тогочасної Речі Посполитої.
Відповісти
Коли вже майданівці перестануть вважати себе істиною в останній інстанції і думати, що вони над законами. Забагато на себе берете. І коли ви проголошуєте європейські цінності, то не забувайти про плюралізм. Удачі.
Відповісти
Люди вже незнають,що і де руйнувати,от взяти Київ майдановці зищили на 2 млд.грн,і -Це називається патріоти!Всі майже заробляють гроші в Росії,а потім кажуть,що вони патріоти.
Відповісти