У Луцьку організують благодійний роупджампінг

У Луцьку організують благодійний роупджампінг
На підтримку київського Євромайдану, у Луцьку організують благодійний роупджампінг.

Замість плати за стрибок з 50-метрової труби, організатори закликають екстремалів приносити їжу та теплі речі, які передадуть до столиці, - повідомили у прес-службі луцького Євромайдану.

Висловити власну позицію та підтримати майданівців у такий незвичний спосіб вирішили члени громадської організації «Земля стрибків».

Активісти зазначають, що уже проводили благодійні акції, однак цього разу для того, аби «політати», не потрібно мати із собою коштів.

«Хочемо повідомити, що дані стрибки є унікальними. Замість оплати стрибків звичним способом, ми приймаємо їжу та теплі речі, які потім передамо на Євромайдан. Тобто замість грошей приносьте їжу і розплачуйтесь нею, чим більше, тим краще. І тим ви більше допоможете активним громадянам власної країни»,- повідомила одна із організаторів акції Вікторія Семенюк.

Стрибки відбудуться 8 та 9 лютого. Місце проведення, як зазначають організатори, «звична» для екстремалів труба у районі Картонно-руберойдного заводу (КРЗ).

У перший день стрибків охочим до польотів пропонують приносити їжу, медикаменти та теплі речі, а ось у неділю – збиратимуть кошти на бензин та організацію автобуса, яким і переправлять усю провізію до «столичного полігону».

Наразі, команда активно спілкується з тими, хто перебуває на Майдані у Києві, аби скласти списки речей, які найбільш необхідні.

Так, згідно наданої з достовірних джерел інформації, стало відомо, що у найбільшому дефіциті на Майдані: шкарпетки, устілки, жіноча та чоловіча термобілизна, звичайна жіноча білизна, посуд для перевезення та збирання їжі (військові 10-15 літрів термоси).

З продуктів бракує часника та цибулі, з медикаментів – вітамінів. Також у пригоді може стати сіль, аби посипати нею лід

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А стрибати можна всім?
Відповісти
Ну так, якщо Ви повнолітні і занесли себе у попередній список=)
Відповісти
Останні новини
У Луцьку організують благодійний роупджампінг
29 січень, 2014, 16:20