На Волині за п'ять днів створили 14 Народних Рад

На Волині за п'ять днів створили 14 Народних Рад
Громадські та політичні діячі створили на Волині 14 Народних Рад

25 січня була створена Волинська обласна Народна Рада, - пише Вголос.

У наступні дні - міські та районні Народні Ради у 13 адміністративно-територіальних одиницях із 20.

У тому числі Народні Ради створені в усіх 4-х містах обласного значення - Луцьку, Ковелі, Нововолинську та Володимирі-Волинському.

В решті районів області створення Народних Рад планується вже до кінця цього тижня.

Варто зауважити, що на такі рішення районних рад вже відреагували й органи прокуратури. Прокуратура оскаржила такі рішення двох районних рад - Іваничівської та Ковельської.

Суд виніс ухвали про заборону оприлюднювати та підписувати рішення Народних Рад.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

У Володимирі- Волинському створено " фальшиву " народну раду. Туди увійшли всі місцеві продажні депутати - любі друзі Петра Давиловича. Тобто створено ручну-продажну " раду-зраду"
Відповісти
Я не розумію. На віщо їх стільки.За які кошти вони будуть отримуватися. Їхня легітимність затверджується яким законом.Розясніть.Тому що прості громадяни не розуміють що це коїться. Нас знову хочуть ошукати?
Відповісти
Інформацію необхідно перевіряти і уточнювати...
Нібито це є головним принципом роботи журналіста. Виходить якийсь сайт розмістив, я перепостив, і що з мене брати - це ж не я поширюю неправду
Ви хочете сказати що у Луцьку створили Народну Раду? Чи це оголосили про створення міжфракційного об`єднання Народна Рада?
Про подальший список тих 14 і говорити годі...
Що за дезінформація?
Соромно за таке солідне інтернетвидання
Відповісти
до корита по головам.
Відповісти
У Луцьку взагалі не Народна рада як орган створено, а просто фракціїобєдналися. Ви розрізняйте ці поняття.Явно івформація не правдива, дайте точний перелік Рад тоді.
Відповісти
Справді, у нас, якшо можна так виразитись, депутатське об"єднання під назвою "Народна рада". Це річ абсолютно інша. Про створення рад по районах і про таку їх кількість...хм...сумнівно. Що це взагалі за орган управління? Чим вони керуються? Які у них повноваження? Да ніяких. Перечитайте чи ознайомтесь, будь ласка, зі статтею 109 кримінального кодексу. Такі ось ради нічого не можуть приймати і будуть переводити стрілки на народ, який в силу своєї необізнаності буде нести відповідальність.
Відповісти
треба і собі з кумом у під"їзді Народну раду створити! ми теж народ!!! і повноваження будуть такі ж як і у них. а чому ні???
Відповісти
Згідна. Тепер коли у нас революціонери повідміняли усі закони і конституцію, то можна ВСЕ. І Ради хоч по 10 на місто створювати, і будівлі захоплювати, і людям вказувати в яку партію вступати, а з якої виходити, і в який магазин зодити, а в який ні, головне не забувайти себе майданіацями називати і вперед, на що вистачить фантазії.
Відповісти