У луцької музшколи забрали приміщення

У луцької музшколи забрали приміщення
Побутове приміщення на вулиці Кривий Вал, 13, яке знаходилося на балансі у Луцької музичної школи №1, з третьої спроби передали на баланс міськвиконкому.

Відповідне рішення прийняли депутати під час сесії міськради у середу, 29 січня.

За словами начальника відділу управління майном міської комунальної власності Луцькради Алли Грабко, приміщення на вулиці Кривий Вал, 13 ніколи не використовувалося школою і вже три роки пустує.

«Там немає ні тепла, ні електроенергії. На стіні вже є тріщини. Якщо його не ремонтувати, воно впаде», – додала посадовець.

Тож, приміщення вирішили забрати у власність виконкому міськради. Ініціативу підтримав луцький міський голова Микола Романюк: «Треба забрати, щоб потім поступала копійка до бюджету».

«Я розумію, що всі бояться», – натякнув мер Луцька на «приватизаційні проблеми» із приміщенням школи під час минулого керівництва музичної школи.

На пропозицію депутата Романа Бондарука відремонтувати приміщення і використовувати «під класи» Микола Романюк зауважив, що грошей на ремонт в бюджеті немає. А його перший заступник Святослав Кравчук додав: будівля школі не потрібна.

Тож, тричі переголосовувавши питання, депутати таки спромоглися підтримати передачу приміщення на баланс міськвиконкому.

Нагадаємо, питання уже розглядали під час сесії міськради. Тоді депутати відмовилися приймати його на баланс виконкому, побоюючись «чорної приватизації».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У луцької музшколи забрали приміщення
29 січень, 2014, 20:37