У Дніпропетровську тітушки розтрощили камеру «Нового каналу». ВІДЕО

У Дніпропетровську тітушки розтрощили камеру «Нового каналу». ВІДЕО
У Дніпропетровську обладнання журналістів постраждало від дій тутішки.

Тітушка (на фото) розбив камеру телевізійників «Нового каналу», - пише Еспресо.tv.

За словами знімальної групи телеканалу, інцидент стався, коли вони намагалися відзняти наметове містечко прихильників Партії регіонів.

«Ми знімали абсолютно мирний і спокійний сюжет про те, як живе облдержадміністрація, знімали мітинг прихильників Партії регіонів, зокрема наметове містечко. Ми не пхали камеру людям в обличчя, не брали детальних планів, ми знімали на досить пристойній відстані. Раптом з натовпу до нас підійшов чоловік не дуже інтелігентної зовнішності й одразу почав бити камеру. Потім він сказав: «Хлопці, приберіть камеру». Тобто, спершу розбив, а вже потім, видно, в його голові народились якісь слова. За зовнішнім виглядом він, звісно, нагадував «тітушку», – розповіли журналісти.

За даними кореспондентів, вони передали інформацію та відеокадри інциденту до Дніпропетровської обласної ради, щоб винного в пошкодженні камери ідентифікували, а також збираються подати заяву до міліції.

Нагадаємо, вчора територію Дніпропетровської обладміністрації обнесли колючим дротом. Жоден із посадовців облдержадміністрації та правоохоронних органів досі не пояснив, що за молодики з палицями перебували в будівлі та на подвір’ї облдержадміністрації під час мітингу 26 січня, били мітингувальників та журналістів.

Раніше дніпропетровська обласна організація Національної спілки журналістів звернулась до міліції з вимогою охороняти журналістів під час масових заходів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Дніпропетровську тітушки розтрощили камеру «Нового каналу». ВІДЕО
30 січень, 2014, 00:08