На Волині в снігові пастки потрапила 31 машина. ФОТО. ВІДЕО

На Волині в снігові пастки потрапила 31 машина. ФОТО. ВІДЕО
Протягом 29 січня та ранку 30-го волинські рятувальники витягували з снігових пасток 31 транспортний засіб.

Так, 29 січня підрозділи пожежно-рятувальної служби обласного управління ДСНС 11 разів залучались до робіт з буксирування транспортних засобів, які потрапили в снігові замети, - повідомили у прес-службі відомства.

Серед них: два автомобілі швидкої допомоги, п'ять вантажівок, сім автобусів та чотирнадцять легковиків. Надали допомогу 113 громадянам. До проведення аварійно-рятувальних робіт протягом останньої доби залучались 7 пожежних автомобілів та 24 чоловіки особового складу державних та місцевих підрозділів служби «101».

Так, рятувальники ДПРЧ-8 Каменя-Каширського поблизу села Добре відбуксирували з снігового замету пасажирський автобус «Еталон» з 11 пасажирами.

Чергова варта місцевої пожежної команди селища Колки допомогла медикам, які прямували до породіллі в село Рудники Маневицького району: автомобіль швидкої потрапив у сніговий замет, але пожежники відбуксирували його на безпечну ділянку дороги. Лікарі вчасно прибули до місця виклику і благополучно доправили жінку до полового будинку іншим шляхом.

Команда місцевої пожежної охорони селища Цумань Ківерцівського району поблизу села Кадище відбуксирувала із снігового замету мікроавтобус з шістьма пасажирами.

Відділення чергової варти ДПРЧ-15 селища Локачі на пожежній автоцистерні підвищеної прохідності поблизу села Михайлівка Локачинського району звільнило з снігових заметів 11 легкових автомобілів, 1 автобус та 4 мікроавтобуси. Надали допомогу 69 громадянам.

Двічі надавали допомогу громадянам, які потрапили в скрутну ситуацію у зв’язку із погіршенням погодних умов, рятувальники ДПРЧ-2 з обласного центру: поблизу дачного масиву «Промінь» Луцького району вони вивільнили із снігового замету автомобіль швидкої допомоги, а в селі Забороль – рейсовий автобус.

30 січня рятувальники ДПРП-20 селища Торчин Луцького району відбуксирували з замету карету швидкої допомоги.

Загалом з початку року рятувальні підрозділи звільнили з снігового полону 113 транспортних засобів, надали допомогу близько двом сотням громадянам.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: негода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от так я вчора добиралась додому... :)
Відповісти
а де це так
Відповісти
Останні новини
На Волині в снігові пастки потрапила 31 машина. ФОТО. ВІДЕО
30 січень, 2014, 10:56