У Володимирі-Волинському коронували «Княжну-2012»

У Володимирі-Волинському коронували «Княжну-2012»
У Володимирі-Волинському відбувся конкурс юності та вроди «Княжна Володимира-2012» - своєрідний конкурс краси у місті вже відбулося в п’ятнадцятий раз.

Про це інформує прес-служба Володимир-Волинської міськради.

У конкурсі взяли участь 9 претенденток: студентки місцевого педагогічного коледжу та Волинського національного університету . Їх оцінювали у номінаціях: «Загадковість», «Вишуканість», «Артистичність», «Фотогенічність», «Глядацьких симпатій», «Ніжність», «Чарівність», «Оригінальність» та «Граціозність».

Організатори свята краси подбали не лише про прекрасне сценічне оформлення та музичний супровід, а й різновид конкурсних завдань, які внесли неповторний колорит та родзинку у боротьбі за корону.

Основною козирною картою цьогорічної «Княжни» була присутність «коронованих княгинь» минулих років, у більшості з яких вже є сім’ї та діти. Для декого з них участь у конкурсах стали путівником у професійне життя, а для інших - дорогою на європейські конкурси жіночності та грації.

Крім того, у слайдовому форматі перед глядачами промайнули фотографії всіх учасниць чотирнадцяти конкурсів та фінальні кадри вручення корон.

За підтримки місцевих меценатів конкурс був представлений етапами: «Мій кумир», «Господарочка», «Гаряче літо», «Весільна сукня», «Спортивний танець вболівальниць Євро-2012» та «Вечірня сукня». Новинкою нинішнього змагання було й те, що кожна із учасниць демонструвала на екрані свого кумира, на якого рівняється та бажає бути подібною у житті.

На розсуд журі претендентки демонстрували страви, приготовлені власними руками: весняні салати, печену курку, торти, фаршировану щуку, печені перепілки та коровай. Після цього глядачі мали змогу насолодитися традиційним виходом конкурсанток у купальниках та бікіні.

«Дівчата й справді виглядали граційно, неперевершено, демонструючи мистецтво сценічного дефіле. Кожен їхній вихід супроводжувався захопленими оплесками глядачів, особливо чоловічої половини залу. Не менш вражаючим був запальний ритмічний спортивний танець. Однак перед красою від демонстрації весільних суконь та дефіле у вечірніх нарядах у залі не залишилося жодного байдужого глядача», - розповів глядач конкурсу.

Оцінювало юних красунь майже чоловіче журі, до складу якого увійшли начальник відділення банку «Фінанси та Кредит» Олег Козак (голова журі), представник управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Банова, представник громадської організації «Рідне місто» Ярослав Матвейчук, керуючий Володимир-Волинським відділенням №3 КБ «Приватбанк» Сергій Литвин, представник ТзОВ «Гербор-Холдинг» Тарас Антонюк, представник ПП «Укр-Петроль» Андрій Козань.

Перемогу здобула мешканка Володимира-Волинського, студентка Волинського Національного університету імені Лесі Українки, майбутній хореограф, майстер спорту України з художньої гімнастики Ірина Філіпова. Окрім головного призу - корони, вона завоювала ще й першість у номінації «Міс Вишуканість».

Корону княжни їй вручила володарка титулу «Княжна -2011» Анна Дубась, котра побажала Ірині подальших перемог та успіхів, зазначивши при цьому, що їй особисто перемога у минулорічному конкурсі дала можливість взяти участь у подібному конкурсі краси у Польщі.

Титул «Міс Глядацьких симпатій» завоювала Олена Борис, «Міс Ніжність»- Світлана Теряткіна, «Міс Чарівність» - Ганна Журавська, «Міс Артистичність» - Юлія Приступа, «Міс Фотогенічність» - Наталія Каган, «Міс Загадковість» - Юлія Подзізей, «Міс Оригінальність» - Наталія Періг, а «Міс Граціозність» - Наталія Славич. Усі учасниці отримали у подарунок чудові квіти, цукерки та портативні DVD-програвачі, а княжна - ще й відеокамеру.

Під час святкового шоу, у перервах між змаганнями, чарували глядачів своїми дзвінкими голосами та різножанровими музичними творами Наталія Василюк, Юлія Гриб, Сергій Маленко та Олена Олексюк, танцями - вихованці клубу спортивного танцю «Станіслав».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимирі-Волинському коронували «Княжну-2012»
14 березень, 2012, 16:29