Янукович погрожував регіоналам

Янукович погрожував регіоналам
Спікер Верховної Ради Володимир Рибак підтвердив, що Віктор Янукович погрожував регіоналам розпуском парламенту.

"Президент сказав, що якщо не буде розуміння парламентаріїв, не будуть вирішуватися питання, які повинна вирішувати влада - парламент, місцеві органи - він змушений буде розглянути питання про розпуск парламенту,", - цитує його Дзеркало тижня.

Спікер зазначив, що Янукович на зустрічі з депутатами парламентської більшості заявляв, що у парламентаріїв є можливість проголосувати за те, щоб звільнити учасників масових акцій протесту, а також будівлі органів місцевої влади для їхньої подальшої роботи.

В іншому випадку, президент обіцяв розглянути питання можливого розпуску парламенту з керівниками всіх фракцій або звернутися до народу і підписати указ про дострокове припинення повноважень Верховної Ради, передав зміст висловлювань голови держави спікер.

Відповідаючи на питання журналістів, яка ймовірність на сьогоднішній день того, що парламент може бути розпущено, спікер сказав: "Щоб врегулювати кризу, є ще дуже багато питань. Нехай ніхто не думає, що люди підуть завтра з Майдану".

При цьому голова парламенту додав, що поступово влада і опозиція проводять переговори, виникають питання, які почали вирішувати.

Нагадаємо, Рада прийняла закон про амністію в редакції депутата фракції Партії регіонів Юрія Мірошниченка 29 січня пізно ввечері. Закон приймали без обговорення, його текст було опубліковано на сайті Ради через кілька годин після голосування.

Опозиція відмовилася голосувати за законопроект Мірошниченка, бо вимагала амністію для учасників акцій без будь-яких умов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Янукович погрожував регіоналам
30 січень, 2014, 15:24