Луцька міліція тисне на школярів і батьків, - депутат

Луцька міліція тисне на школярів і батьків, - депутат
У Луцьку міліція розсилає в школи листи, в яких просить педагогів провести бесіди з дітьми щодо участі в "антигромадській" діяльності.

Про це в Facebook пише депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь.

У документі зазначається: "мають місце залучення до протестних акцій, масових безпорядків та заворушень, які проходять у місті Києві та інших регіонах держави, дітей та молоді. Водночас набувають широкого розповсюдження прояви фашизму та екстремізму, значно збільшилася кількість дій, в тому числі за участю дітей".

Тому міліціонери просять, щоб педагоги провели з дітьми та їхніми батьками інформаційно-роз'яснювальну роботу "із роз'ясненням правових наслідків участі їх дітей у масових порушеннях громадського порядку...".

"Неприхований тиск та погрози... Будемо діяти у відповідь)", - коментує депутат.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не міліція ,а мусора(*від слова сміття).
Відповісти
А почему милиция еще не задержала директора школы № 4.9.21...за взятки и разварат которые это типа..ы устраивают в саунах с учителями и практикантками.Где СБУ..которе типа АЛЬФА которая своими ху ми перебивает кирпичи.Пусть старых педофилов привлечет.А где 6 отдел а где супре разведка.Наверное охранят что то важной.И им придет пиз...ц.
Відповісти
Ці листи -фількіна грамота. Вчителі самі бачать настільки влада турбується за освіту,за шлоли ,садочки,скільки коштів їм виділяється.А найкращою інформаційно-роз'яснювальною роботою з всіма батьками,я вважаю,є регулярні збирання коштів на ремонти,вікна,люстри,меблі. Не думаю ,що діти дурні,і не бачать очевидних речей.
Відповісти
Останні новини
Луцька міліція тисне на школярів і батьків, - депутат
30 січень, 2014, 15:41