Герман сказала, чим захворів Янукович

Народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман сказала, що крововиливу у Віктора Януковича немає.

За її словами, він погано себе почуває, у нього висока температура, ‒ пише ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на Комсомольську правду.

«У середу ввечері президент дійсно звернувся до лікарні. Була дуже висока температура. У нього було до 39 градусів. Але коли ми зателефонували йому з парламенту, що нам потрібна зустріч і розмова з ним, президент приїхав. Видно було, що він з лікарні. У такому костюмі... Він сказав, що піднявся і приїхав. Але потім все-таки повернувся до лікарні і сьогодні він ще там. Але я думаю, що в понеділок вийде на роботу», ‒ розповіла Герман.

На питання про крововилив Герман сказала: «Ви мене, чесно кажучи... Розсмішили. (Сміється) Дай бог всім нам здоров’я. Я сказала те, що я знаю. Те, що я бачила. Те, що я можу підтвердити. І це все».

Нагадаємо, сьогодні прес-служба глави держави повідомила, що Віктор Янукович перебуває на лікарняному.

«Президенту України відкритий лікарняний лист у зв’язку з гострим респіраторним захворюванням, що супроводжується високою температурою», ‒ сказав заступник керівника Державного управління справами з медичних питань Олександр Орда.

Напередодні він двічі приїжджав до парламенту придушувати бунт у фракції Партії регіонів. За даними Інсайдер, Янукович сказав депутатам, що приїхав до них прямо з лікарні. «У мене був крововилив, я лежав під крапельницею. Але побачивши, що тут відбувається, я приїхав до вас», ‒ переказують депутати слова Януковича.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Янукович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ханна Гебельс
Відповісти