У мережу виклали відео, де «Беркут» стріляє з рушниць по активістах. ВІДЕО

У мережу виклали відео, де «Беркут» стріляє з рушниць по активістах. ВІДЕО
В інтернеті з’явився відеозапис, датований ніччю 22 січня, на якому видно, як службовці «Беркуту» в Києві стріляють із рушниць у бік протестувальників.

Відповідні кадри зняті з-за спин силовиків, ‒ пише Українська правда.

Один із користувачів мережі розписав, що саме відбувається на відео.

«На 0:57-1:03 чітко видно що боєць, вірніше потвора з "беркуту" стріляє гумовими кулями, що пояснюється - маленькою віддачею, беркутівець легко тримає зброю навіть на витягнутих руках, глухим звуком пострілів, слабими дульними газами на виході кулі, навіть їх відсутністю», - пише він.

«ТЕПЕР погляньте на - 1:36(один постріл) чітко видно все навпаки: велика віддача, що змушує беркутівця притиснути зброю до себе, і навіть це НЕ вберегло його від потужного удару віддачею, гучний постріл, навіть в порівнянні з пострілами 0:57-1:03, на виході ми бачимо потужні дульні гази, які вириваються разом з залізною кулькою», - пояснює користувач.

Як відомо, у ніч на 22 січня на вулиці Грушевського у Києві були найгарячіші сутички, гриміли вибухи та постріли, багато людей постраждало, щонайменше троє померло від поранень, ще один хлопець упав із колонади (його ім’я досі невідоме).

Представники влади заявляли, що у МВС не використовують набої, якими були убиті Сергій Нігоян, Михайло Жизневський та Роман Сеник (останній помер від поранень згодом), і що взагалі їхні убивства – провокації, які на руку опозиції, але ніяк не владі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Євровійна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У мережу виклали відео, де «Беркут» стріляє з рушниць по активістах. ВІДЕО
31 січень, 2014, 09:31