Викрадачі катували Булатова, щоб дізнатися, хто фінансує Автомайдан

Викрадачі катували Булатова, щоб дізнатися, хто фінансує Автомайдан
Лідера Автомайдану Дмитра Булатова катували кілька днів, щоб дізнатися, хто фінансує Автомайдан.

Так вважає друг Булатова і один з лідерів Автомайдану Сергій Поярков, - пише Zaxid.net.

Наразі Дмитро Булатов перебуває у столичній клініці «Борис». За словами його друзів, невідомі зловмисники тиждень мучили автомайданівця, не давали їжі.

«Його довго катували, аби дізнатися хто це фінансує. У нього багато гематом на плечах, порізане вухо, порізана скула, його розпинали і катували всі ці дні», – розповів Сергій Поярков.

Додамо, що нардеп Петро Порошенко, який уже бачився з потерпілим, вважає, що це викрадення пов’язане з аналогічним вчинком, який скоїли нещодавно з громадським активістом Ігорем Луценком. На думку Порошенка, це зробили ті ж самі люди.

«Безумовно, я вважаю, що вони пов’язані, я вважаю, що ті приміщення, в яких їх катували – вони розташовані неподалік. Зараз сюди (до лікарні, – ред.) негайно прибув начальник Дарницького районного управління внутрішніх справ і ми вимагаємо, щоб негайно були розпочаті слідчі дії», – наголошує Порошенко.

Нагадаємо, про зникнення Булатова активісти повідомили 23 січня. Правоохоронці заявляли, що серед затриманих ними його не було. У рамках пошуку активіста відкривали кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство.

30 січня Дмитра Булатова знайшли в Бориспільському районі поблизу Києва. Після тижня катувань його викинули в лісі, він дійшов до села, звідки вийшов на зв’язок з друзями.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Викрадачі катували Булатова, щоб дізнатися, хто фінансує Автомайдан
31 січень, 2014, 11:37