У міліції кажуть, що протести в Києві давно спланувала опозиція

Масові протестні акції в Києві були сплановані заздалегідь, готувався силовий варіант розвитку подій.

Про це заявив заступник начальника головного слідчого управління МВС Олег Гнатів на брифінгу у п’ятницю, ‒ пише Українська правда з посиланням на Інтерфакс-Україна.

«Інформація, яка міститься на вилучених серверах, стосується діяльності ВО «Батьківщина» і свідчить про те, що масові протестні акції, які почалися в Києві 21 листопада минулого року, не були стихійними, а планувалися заздалегідь», ‒ сказав у п’ятницю на брифінгу в Києві зам начальника головного слідчого управління Олег Гнатів.

За його словами, що мова йде про сервери, вилучені на вулиці Турівській 9 грудня минулого року в приміщенні, яке займає ТОВ «Айті».

Як повідомлялося, 9 грудня бійці загонів спецпризначення вибили вікна і двері, провели обшук і вилучили сервери партії Батьківщина.

Пізніше, однак, у міліції заявили, що вона проводила обшук не в офісі «Батьківщини» на вулиці Турівській 13, а у сусідів на Турівській 19-Б. Обшук проводили нібито у рамках розслідування справи про шахрайство та зловживання службовим становищем.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Євровійна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У міліції кажуть, що протести в Києві давно спланувала опозиція
31 січень, 2014, 15:53