Як волинські автомайданівці пікетували маєтки регіоналів. ФОТО. ВІДЕО

Як волинські автомайданівці пікетували маєтки регіоналів. ФОТО. ВІДЕО
Активісти волинського Автомайдану навідалися до маєтків депутатів Волинської обласної ради Валерія Трикоша та Івана Смітюха, що є членами Партії регіонів.

Візит активістів у Ковельський та Ратнівський райони Волині, де мешкають депутати, відбувся у п'ятницю, 31 січня.

Автомайданівці вирушили до маєтку першого регіонала Валерія Трикоша після акції біля Старовижівської районної ради.

До будинку Трикоша, що розташований у місті Ратне, приїхали близько 30 автомобілів. Перед присутніми виступив опозиційний депутат Волиньради Ігор Гузь. Він пояснив, що метою такого пікетування осель депутатів є «змусити їх вийти із партії вбивць».

До мітингувальників з будинку так ніхто і не вийшов. Вони попросили сусідів «передати Трикошу вимоги».
Будинок Трикоша
Будинок Трикоша


Потім колона Автомайдану поїхала на окраїну Ковеля, де розташований маєток іншого регіонала Івана Смітюха. Зазначимо, що він є рідним братом одіозного нардепа від Партії регіонів Григорія Смітюха, що «призивав» в Україну Володимира Путіна.

Оселя Івана Смітюха разом із присадибною ділянкою, за оцінками мітингувальників, займає кілька гектарів та відрізняється особливою розкішністю. «Моя квартира коштує дешевше, ніж тут паркан... мені на такий будинок за все життя не заробити», - зазначив один з мітингувальників.

«На Волині є сімейство Смітюхів, один це депутат Верховної Ради Григорій Смітюх, який закликав Путіна прийти і навести порядок в Україні, це його рідний брат Іван Смітюх депутат обласної ради, людина не бідна з огляду на будинок. Є ще третій брат, він працює в Києві прокурором одного з районів», - зазначив Ігор Гузь.

«Ми приїхали сюди Автомайданом з однією метою, ми закликаємо регіоналів вийти з Партії регіонів, покаятися, приєднатися до громади, до волинян, які не сприймають партію, руки якої в крові. Жаль, що він не вийшов, лякаються регіонали, думаю. Ковельчани ще раз сюди прийдуть, і, можливо, Іван Євдокимович (Смітюх, - ред.) дослухається», - додав він.


В ході пікетування також виникали словесні перепалки між автомайданівцями та міліціонерами. Так, опозиціонери вимагали від правоохоронців припинити змінати пікет на відеокамери. Також один з даішників відмовився показати посвідчення активісту Сергію Посі.
Маєток Смітюха
Маєток Смітюха
У будинку Смітюха працював камін, тому хтось був вдома, - стверджували активісти
У будинку Смітюха працював камін, тому хтось був вдома, - стверджували активісти


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені до дупи той Смітюх, але останній коментар до фото показує тупість або журналіста або майданівців. Те що з комина йде дим не значить, що працює камін. Працює котел, бо він працює цілодобово незалежно від того є вдома хтось чи не має, а камін горить.
Відповісти
А хто ти такий,що тобі повинні показувати посвідчення працівника міліції?Ти за своє життя мало їх побачив з братом?Чи можливо правидником став?Чия би корова мичала,а похі мовчала(поха з маленької букви,бо повагі до нього не має).
Відповісти
новий стиль моди - вишита сорочка і шапка норкова під спортивну куртку. і такі рвуться керувати народом...
Відповісти
Це наш стиляга Пирожик)
Шкода, що невдаха(
Відповісти
кращеб сніг почистили
Відповісти
Знайшли маєток. Ви поїдьте подивіться на маєтки бондарів які набудували за ваші ж оранжеві грошики. А гузю - зачот. Ширши всіх рота розявляє, тренується.
Відповісти
Підшуковує для себе, в разі експропріації:-D
Відповісти
У гуся слюда летить!!! Загорівся будиночком, зохотілося не гіршого:-D:-D:-D
Відповісти
Запитайте ковельчан, скільки Іван Євдокимович робочих місць надав і відпаде бажання заздрити, голодранці!!! Працюйте і будете мати:-D
Відповісти
Запитайте ковельчан, скільки Іван Євдокимович робочих місць надав і відпаде бажання заздрити, голодранці!!! Працюйте і будете мати:-D
Відповісти
а ви всі коментатори просто маленькі людишкі які стояли на колінах перед владою і далі будете стояти, бо в вас навіть гідності не має. Ви боягузи
Відповісти
Демократія не заперечує існування в суспільстві багатих людей. В будь-якому суспільстві є багаті і бідні - в американському, европейському. Це лише "розвинутий" соціалізм рівняв усіх під одну гребінку. А щоб нашим майданівцям досягти "рівня" початку 19-го століття, треба спалити пару маєтків, як спалив Микола Джеря скирди з хлібом пану Бжозовському (Повість "Микола Джеря", І. С. Нечуй-левицький). І, звичайно, поміняти сало на тюремну баланду так на років 10-15! Воно так і буде, просто, усе - питання часу.
Відповісти
АНАСРАТЬ....
Відповісти
іван євдакімовіч - як дворянін, герба заімєл. Мабуть за вірну і праведну службу, во імя і на благо русскага атєчіства. Чи бува там не мєдвєдь з балалайкою зображені?
Відповісти
Да ладно маєток :))) Не смішіть так халупка в Любомлі і в Колодяжне та Володимирі Волинському таможнікі такі хлівчики для собак будують, вот у них запитати звідки в них такі гроші :) А в нього дві чи три фірми в районі які формують половину податкових доходів Ковеля і району, хоч заробляє гроші а не крисить як інші.... А на рахунок партії Він рішення хіба приймає що розганяти майдан, там Кришують всю партію три людинки всі остальні Пішки, і якщо він Вийде з партії хіба, щось зміниться ?, а да зміниться Гузь буде кричати, що це він його надоумив :))
Відповісти
Останні новини
Як волинські автомайданівці пікетували маєтки регіоналів. ФОТО. ВІДЕО
31 січень, 2014, 22:03