На Волині екс-голова райради влаштував на колишній роботі «шоу»

На Волині екс-голова райради влаштував на колишній роботі «шоу»
Колишній голова Володимир-Волинської райради Степан Слащук, прийшовши на колишню роботу, заявив, що з його робочого комп'ютера вкрали жорсткий диск.

Інцидент стався 31 січня, - пише Слово Волині.

Андрій Оніщук, який наразі виконує обов'язки голови розповів, що Степан Слащук забрав усі ключі від сейфа і колишнього свого службового кабінету.

"Однак сьогодні виявив крадіжку жорсткого диску з робочого комп`ютера. Слащук відразу викликав наряд міліції, написав заяву. Прибула слідчо-оперативна група, зняла відбитки пальців і посипала усе спеціальним порошком", - зауважив він.

"Міліціонери запитали Степана Слащука: наскільки цінна і секретна інформація, рішення, розпорядження райради знаходяться на викраденому вінчестері. На що, зі слів Павла Карпюка, останній відповів, що, мовляв, там лише його сімейні фотографії....", - оповідає посадовець.

"Коли ж відкрили системний блок, то здивуванню правоохоронців не було меж: жорсткий диск був на місці - цілий-цілісінький! Дехто з присутніх не стримав сміх. А сам Степан Слащук перехрестився і сказав "слава тобі, Боже". А вже за кілька хвилин написав ще одну заяву у міліцію – про те, що йому перешкоджають виконувати службові обов'язки", - мовив Оніщук.

"Не зрозуміло, чого саме добивається Степан Слащук своїми діями, адже він сам склав свої повноваження, а сесія своїм рішенням задовольнила його заяву ще п'ять днів тому. Причому більшістю голосів", - прокоментував Андрій Оніщук.

Нагадаємо, Слащук подав у відставку 26 січня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ото позорник!!!
Відповісти
тупий клоун вирішив попіаритися
Відповісти
Зайвий раз переконуєшся, що депутати повинні перед реєстрацією кандидатом, проходити психіатричну експертизу та прилюдно скласти іспити за 4 клас загальноосвітньої школи. ( Заодно побачимо наскільки їхні дипломи та атестати професорів та кандидатів дотягують до рівня випускника ПТУ)
Відповісти
та він просто десь зберігав відверті фільми, можливо й власні з дівчатками, а тут вночі згадав - як знайдуть, скандал буде? і придумав таку "легенду"
Відповісти
там така вся сімейка
Відповісти
позорний регионал
Відповісти
брехун
Відповісти
що там ще робить той владний прихвостень КАРПЮЧОК,знов шапку міняє ще не всю землю заграбав ск...на
Відповісти
Останні новини
На Волині екс-голова райради влаштував на колишній роботі «шоу»
01 лютий, 2014, 12:36