Семінаристи вирушили в місіонерський тур по Волині

Семінаристи вирушили в місіонерський тур по Волині
У середу 14 березня, відбулася перша місіонерська поїздка у дні Великого Посту студентів Волинської духовної семінарії - з підготовленою програмою семінаристи навідалися до прихожан храмів Горохівського району.

Про це інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ.

Семінаристи розпочали місіонерський захід на сцені будинку культури. У програму входили проповіді, сценки, богослужбові піснеспіви, котрі носили покаянний зміст.

«Мета такого дійства - нагадати і розповісти людям зміст справжнього покаяння і щирої молитви», каже керівник роботи, котру проводили студенти, викладач Волинської духовної семінарії священик Роман Якубович.

Місіонерська діяльність семінаристів справила враження на присутніх. За їхніми словами, не кожного дня зустрінеш молодих хлопців, котрі своїми власними зусиллями прагнуть покращити цей світ і нагадати людям те, що забулось під суєтою буденних днів.

«Багато хто після проповідей і лекцій, можливо, зробили для себе висновки. Інші це пізніше осягнуть. Однак те, що половинна залу не залишилась до цього байдужою, вже залишає за собою бажати кращого. І покладати надії на те, що все, що було сказано, буде реалізовано у житті», - зазначили майбутні священики.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: релігія, УПЦ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Семінаристи вирушили в місіонерський тур по Волині
15 березень, 2012, 10:11