В Турійську створили Народну раду на чолі зі свободівцем

В Турійську створили Народну раду на чолі зі свободівцем
На Турійщині сформували Народну раду, яку очолив районний депутат Василь Мазурик. Про це повідомляють у прес-службі волинської обласної організації ВО "Свобода".

Позачергова сесія Турійської районної ради, де підтримали рішення про створення такого колегіального органу, відбулася в п'ятницю, 31 січня.

Головою ради одноголосно обрали депутата Турійської районної ради від ВО «Свобода», керівника районної свободівської організації Василя Мазурика, - зазначають у прес-службі.

Також депутати райради підтримали звернення Народного віча, що відбулося у Турійську 29 січня, щодо суспільно-політичної ситуації в Україні.

У зверненні вимагають відставки президента Віктора Януковича та голови Верховної Ради Володимира Рибака, зміни виборчого законодавства, дострокових президентських та парламентських виборів, "припинення переслідувань та звільнення всіх учасників супротиву режиму у всій Україні".


За таке рішення проголосували всі окрім трьох депутатів. Підтримав звернення навіть лідер районних регіоналів Юрій Близнюк, - зазначають у прес-службі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А для чого тоді легітимно обрана Рада?
Відповісти
Легітивно куплена рада!
Відповісти
будеш читати таку брехню, взагалі запутаєшся. створили депутатську групу під модною назвою народна рада, і ніхто за цих придурків не голосував
Відповісти
Останні новини
В Турійську створили Народну раду на чолі зі свободівцем
02 лютий, 2014, 10:10