У Києві вночі горіли 7 автомобілів. Підозрюють підпал

У Києві вночі горіли 7 автомобілів. Підозрюють підпал
У ніч на 2 лютого у Києві горіли сім автомобілів. Пожежі сталися в трьох районах столиці - Дарницькому, Дніпровському та Оболонському. Про це пише "Ліга.Новости".

Як повідомили виданню в прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Києва, перший виклик надійшов в 2:27. На вулиці Бориспільській у дворі 4-поверхового будинку загорівся Daewoo Lanos. Рятувальникам знадобилося 22 хвилини, щоб погасити вогонь. Пожежа пошкодила моторний відсік, салон та лакофарбове покриття автомобіля.

Пізніше, один за другим надійшли два виклики з Дніпровського району столиці. Спочатку рятувальники в 3:18 виїхали на вулицю Воскресенську, де на узбіччі проїжджої частини дороги загорілися відразу три автомобілі - Chevrolet Aveo, Renault Kengoo і ВАЗ-2107. Полум'ям пошкоджено моторні відсіки, салони, фари, колеса, вікна та покриття автомобілів.

Одночасно на вулиці Курнатовського в 3:29 у дворі дев'ятиповерхівки загорівся ще один Renault Kengoo. Рятувальники виїхали на місце і до 3:57 гасили полум'я. Однак, авто згоріло повністю.

У 3:37 надійшло повідомлення загоряння автомобіля по проспекті Героїв Сталінграду. У дворі 16-поверхового житлового будинку загорівся автомобіль Lexus. Вогнем від палаючого авто пошкоджений припаркований поряд автомобіль Hyundai.

Останнім часом у Києві почастішали випадки загорянь автомобілів. У ніч з 29 на 30 січня в Києві згоріли або були пошкоджені вогнем 23 автомобіля, - зазначає видання.


У ряді випадків мова йде про умисний підпал. Невідомі палять автомобілі людей, помічених на антиурядових акціях протестів, зокрема в рамках акцій Автомайдану біля президентської резиденції Межигір'я.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чому ви це робите, адже так нелегко простим людям купити те авто? Зрозумійте, у вас Господь відбере набагато більше, не робіть цього, не всі ж за крадені гроші купували ті машини. Бажайте людям те, що хочете собі і тільки тоді ми всі порозуміємось. Ми не потрібні ніяким політикам, адже коли чублчться пани - у холопів лоби тріщать! ПОВАЖАЙМО ОДНЕ_ОДНОГО ! Алла.
Відповісти