Правоохоронців Волині кличуть «на бік народу»

Правоохоронців Волині кличуть «на бік народу»
Народна Рада Волині звернулася до правоохоронців з закликом визначитися на чиєму вони боці: режиму чи народу.

Про це повідомив депутат обласної ради Олександр Пирожик.

Публікуємо звернення без змін та правок:

Від імені депутатів Волинської обласної Народної Ради звертаємося до працівників правоохоронних органів, військовослужбовців, суддів та прокурорів, співробітників силових структур із проханням зайняти свідому позицію і не виконувати злочинних наказів, які можуть призвести до трагічних подій та кровопролиття на Волині.

Маємо усвідомлювати: в Україні відбувається активне протистояння між кримінально-олігархічним режимом Януковича, який фактично узурпував всю владу, та українським народом. Очевидно: ініціатором неоголошеної війни проти власного народу є влада, яка діє бандитськими методами, вбиває, викрадає людей, катує та погрожує. Скидається на те, що на службі у нинішнього режиму перебувають цілі зграї «гопників» і «тітушок».

Для боротьби з українським народом Янукович намагається задіяти всі правоохоронні та силові органи, насамперед – їхні спецпідрозділи, а також прокуратуру і суди. Жодного з представників влади, які віддавали злочинні накази та сліпо їх виконували, досі не засуджено, не заарештовано і навіть не затримано. Натомість масово переслідують, затримують, заарештовують та визнають винними активістів Майдану.

В умовах гострого протистояння влади та народних мас надзвичайно важливо, аби представники правоохоронних органів та внутрішніх військ, органів прокуратури та правосуддя задемонстрували свою свідому позицію і не були інструментом у руках диктатора. Не дайтеся себе використати, не станьте слухняним знаряддям для виконання злочинних наказів!

У кожного з вас є батьки, рідні та близькі, які хочуть жити у нормальній цивілізованій країні. Ваші рідні та близькі, що народились у незалежній Україні, мабуть, теж повиходили на майдани або ж підтримують майданівців морально. Вони теж не хочуть жити у кримінально-олігархічній державі, яку насаджує українцям режим Януковича. Адже завтра на місці репресованих режимом можуть бути й вони. Тож будьте з ними, з їхніми прагненнями і устремліннями, а не з кривавим режимом.

Закликаємо працівників усіх правоохоронних органів, внутрішніх військ, суддів, прокурорів, силових структур на Волині служити власному народу, відповідно до присяги, яку ви складали. Українська, волинська громади дадуть вам гарантії безпеки та переконують стати пліч-о-пліч до спільної боротьби з диктаторським режимом. Заради нашого майбутнього: залишайтеся з народом!

Переконані: коли «Революція гідності» переможе, правоохоронці та військовики стануть однією з елітарних суспільних верств, представники якої дійсно захищатимуть своїх громадян і отримуватимуть за свою працю гідну винагороду, користуватимуться повагою і авторитетом у суспільства. Натомість ті, то зраджував власний народ і здійснював злочини проти громадян, неминуче понесуть за це відповідальність.

Бути опорою режиму, що грабує Україну і довів націю до межі катастрофи, чи стати на бік повсталого народу – вибір залишається за вами! Наважтеся на мужній і достойний вчинок, відчуйте свободу та повагу до себе – переходьте на сторону народних час! Разом ми змінимо Україну, захистимо власні честь і гідність, здобудемо себе. Будьте з народом!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а звідки це фото?? я тут впізнала знайомого!!!він з Луцька але живе і служить в Донецьку...блін
Відповісти
Народ плює на могили СС Беркутні та СС Яхуар. Мусора на черзі.
Відповісти
Пирожику ту форму надіти і нехай служить народу, а то його галас вже неможливо слухати, це ж треба такий противний тембр мати!!!
Відповісти