Опозиція пропонує голосувати за Конституцію-2004

Опозиція пропонує голосувати за Конституцію-2004
Опозиція підготувала проект конституційного акту про повернення до Конституції 2004 року і готова вже у вівторок, 4 лютого, голосувати за нього в сесійній залі.

Про це заявив глава фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк під час засідання погоджувальної ради керівників комітетів і фракцій у понеділок у Києві, ‒ пише Gazeta.ua.

«Ми як українська опозиція підготували конституційний акт про повернення до Конституції 2004 року. І цей документ має бути проголосований всім складом парламенту», ‒ заявив він.

Він звернувся до голови Верховної Ради України Володимиру Рибаку провести нараду, на якій обговорити, яким чином даний документ буде розглядатися в сесійній залі.

«Ми звертаємося до вас, щоб зараз зібратися у вас в кабінеті і обговорити, як ми завтра будемо голосувати конституційний акт про відновлення народовладдя, і конституційного ладу в країні, про повернення Конституції 2004 року (передбачає парламентсько-президентську форму правління - ред.), про скасування диктаторських повноважень президента і передачу українському народу через український парламент права керувати своєю країною», ‒ сказав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ВР
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Интеграция – это выбор народа, а не кучки людей на Майдане. Не нужно навязывать людям свои убеждения, когда выбор народа должне проходить через референдум. Может украинцы и проголосуют за интеграцию – дайте им возможность.
Відповісти
Останні новини
Опозиція пропонує голосувати за Конституцію-2004
03 лютий, 2014, 13:02