Автомайдан в районах Волині: «криваві» листівки на брамах особняків і сварка з жінкою нардепа. ФОТО. ВІДЕО

Автомайдан в районах Волині: «криваві» листівки на брамах особняків і сварка з жінкою нардепа. ФОТО. ВІДЕО
Активісти луцького Євромайдану продовжують свої агітаційно-пропагандистські виїзди районами Волинської області. Під час останнього рейду, що відбувся у неділю 2 лютого Автомайдан "будив" мешканців Північно-Західної Волині.

Для виїзду в агітаційний рейд у центрі Луцька зібралося близько 30 автівок та півсотні активістів. Більшість з них - чоловіками від 30 до 50 років.

Технологія агітаційних поїздок відпрацьована до дрібниць. Кожна рейдова колона має двох керівників. Політичний керівник (зазвичай це опозиційний депутат) бере слово під час пікетувань.

Відповідальний за рух колони контролює, аби всі автівки добралися до пункту призначення.

Того дня з агітаційною поїздкою виїхало три колони.
Одна вирушила маршрутом Маневичі – Камінь-Каширський. Друга рухалась за напрямком Локачі – Володимир-Волинський.

Але найбільш цікавим виявився третій маршрут Турійськ – Любомль – Шацьк. Цю колону очолив депутат Волинської облради від ВО "Свобода" Олександр Пирожик.



ТУРІЙСЬК

В Турійську Автомайдан завітав до депутата Волиньради, регіонала, колишнього начальника Ягодинської митниці та офіційного радника губернатора Романа Микитюка.

Той живе у райцентрі у розкішному особняку.



Активісти заклеїли браму та поштову скриню садиби Микитюка наліпками, що попереджують: «власність регіонала».



Політичний керівник автоколони Олександр Пирожик "заочно" закликав Микитюка підтримати демократичні сили Волині та вийти з лав Партії регіонів і її фракції в облраді.

Також пригадали Микитюку і останню сесію облради, яку він «прошлангував» разом з іншими «регіоналами».

ДАІШНИКИ НА ХВОСТІ

На в`їзді до Турійська активістам "сіла на хвоста" автівка ДАІ.



Активісти використали цю можливість для пропагування своїх ідей серед правоохоронців і навіть прикрасили їхній автомобіль наліпкою "Луцьк-Автомайдан".



В ГОСТІ ДО "ПАНА КУРЧАКА"

Наступним об’єктом уваги Автомайдану став комбікормовий завод що входить до складу АПГ «Пан Курчак».



Активісти закинули фактичному власникові заводу нардепу Сергію Мартиняку синхронне голосування з парламентською більшістю.



Також місцеві мешканці жалілися на сморід, що накриває Турійськ. Активісти закликали Мартиняка модернізувати очисні споруди, що використовуються під час виробництва «преміксів».

Якщо підприємство далі буде продовжувати смердіти, турійчани обіцяють заблокувати роботу комбікормового заводу.

Активісти обклеїли наліпками "обережно – власність регіонала" магазин «М’ясна точка»(АПГ "Пан Курчак") та громадську приймальню Романа Микитюка.

Хоча Мартиняк, як відомо, є позафракційним депутатом.



ЛЮБОМЛЬ

Наступним пунктом у рейді Автомайдану став Любомль. Тут активісти завітали до голови Любомльської РДА, члена Партії регіонів Олександра Дзядука.



Крім того, Автомайдан побував і біля садиби «біло-блакитного» депутата Волиньради Володимира Дибеля. Як і вся фракція ПР у обласній Раді він проігнорував позачергову сесію.



ШАЦЬК

В Шацькому районі автомайданівці завітали до «царського села», що розташоване у селі Мельники біля узбережжя озера Пісочне.

Тут пікетували садибу депутата Волинської облради від Партії регіонів Василя Денисовця. Звинувачення стандартні: членство в «кривавій» партії та ігнорування позачергової сесії облради.



Але справжній сюрприз автомайданівців чекав у селі Пулемець де живе новоспечений народний депутат від КПУ Василь Демедюк, який вже встиг проголосувати за диктаторські закони 16 січня і не підтримав їх відміну 28 січня.

Самого героя пікету не виявилось в садибі, але до активістів вийшла дружина «шацького Че Гевари», як жартома називають Демедюка односельчани.



Жінка влаштувала справжній скандал, намагаючись виправдати голосування свого чоловіка в парламенті. "Демедючка", як її кличуть в селі, навіть ледь не побилася з активістами Євромайдану.



Після акції на зворотньому шляху активісти зустріли делегацію поляків, які везли гуманітарну допомогу для київського Євромайдану.

Наші західні сусіди зацікавились такою технологією як Автомайдан і підтримали активістів вигуками «Слава Україні»!

Текст і фото Сергія ШАПОВАЛА (ВолиньPоst)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 73
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
колоністи .....їздять тільки людей нервують цирк на дроті...
Відповісти
Ви цю людину особисто знаєте і можите її охарактеризувати?
Чи були присутні там?
ДІЯЛЬНІСТЬ НАРОДНИХ ОБРАНЦІВ МАЄ БУТИ ГРАЛНОЮ !!!
І нехай їм сусіди плюють у слід, таким досвідченим дармоїдам і казнокрадам та їх сім"ям.
Відповісти
Треба продовжувати "чмирити" тих регіоналів, щоб їм соромно було перед сусідами!
Відповісти
Молодець Демедючка - отак тим автомайданівцям і треба!!! По всіх статтях їх відчитала!!!
Відповісти
Чорт! Як живуть!
Відповісти
А тепер янукові-симонові починайте кпинити і жовкнути!!!
Відповісти
Технологія то відпрацьована. Проте яка мета даного т.зв. "мероприятия" не зрозуміла. Поглибити конфлікт? Залякати? Може хтось розуміє то просто напишіть?
Відповісти
Мета даного автомайдану:1.нагадати народним обранцям обласної ради,щоб працювали на благо простих людей,а не на власні кишені!!!
2.якщо детутат,то будь добрий приходити на сесії!!!
Відповісти
Сором! Хотіли йти до депутата - треба було його й шукути, а не псувати нерви ні в чому не повинній жінці. Подивишся на цей цирк - і чим ви кращі за беркут?
Відповісти
Сором! Хотіли йти до депутата - треба було його й шукути, а не псувати нерви ні в чому не повинній жінці. Подивишся на цей цирк - і чим ви кращі за беркут?
Відповісти
Ні в чому не "повинній жінці" потрібно було вийти до активістів і сказати, що господаря немає вдома а я в роботу чоловіка не втручаюся, після чого повернутись у дім та "пити чай".
Відповісти
просто неприємно дивитися на цю жінку.
Відповісти
На себе Диздемона спочатку подивись.
Відповісти
Я б з ними й розмовляти не стала. Молодець Демедючка.Відро помий кожному на голову, бо на інше вони не заслуговують, європейські найманці.
Відповісти
От якби проблеми вирішувались не "відрами з помиями" а особистою компетентністю посадових осіб, то "європейські найманці" ходили б по театрах.
Відповісти
Молодці автомайданівці! Подивіться на вілли, які набудували ті регіонали. Можна подумати за свої зарплати! Нехай люди знають правду!
Відповісти
Молодець Галя! 100 балів. Треба було цим бандерам відро гноївки вилити на голову і дрином розігнати всю цю шушваль. Найшли до кого їхати і обзивати крадієм і вбивцею, під суд їх за наклеп.
Відповісти
ще би хтось Кулісника прижав би а то лісу скоро вже взагалі небуде,небуде де віддихнути
Відповісти
Цікаво, а яке право мають "автомайданівці" знімати людину і ще й викладати це все в інтернет. Хтось запитав в жінки дозволу. Ось Вам і принципи та демократія.
Відповісти
автомайдан позор вам.
я за єс.. але таким людям як ті що там були сором...їх до піратів в Сомалі!!!
Відповісти
Нехай спочатку до себе додому завезуть та все награбоване покажуть. Треба на них в суд подати за терор мирних людей.
Відповісти
ПОзор автомайдану.
Відповісти
Я знаю цю жінку,вона все життя пропахала,виростила та вижовала хороших дітей, а ви нелюди-бандерівці яке маєте право робити самосуд? Позор!Ми не хочемо таких псів щоб прорвалися до влади! Ганьба! Схаменіться!
Відповісти
Шановна Світлана, жінку, яку Ви знаєте, ніхто і ні в чому не звинувачує. Народний депутат Демедюк В. заявляє, що буде відроджувати сільське господарство Волині та Шацького району зокрема. Цікаво, а що він робив коли 12 років був головою колгоспу та 10 років працював начальником відділу районної ради?http://lutsk.mediaregion.net/interview/vasil-demidyuk-zaraz-na-majdani-trijka-lideriv-yaki-ne-mozhut-viznachitis-komu-z-nikh-iti-v-prezidenti.html І вийшовши на пенсію, за розрахунком у 54 роки, знову хоче допомогти але вже на загальнодержавному рівні. Ви уявляєте масштаб таких дій? Як Ви говорили "Схаменіться"!
Відповісти
Він досить успішно працював.За ті 12 років коли він був головою колгоспу - колгосп процвітав та розбудовувався й неодноразово перемагав по району за збір зернових.
Відповісти
А де цей колгосп, що розцвів та розбудувався, зараз?
Відповісти
Там де всі колгоспи Украіи
Відповісти
Вітя, не треба бути вискочкою, треба дослухатися до народу, до сусідів цих людей, я розумію що ти привик байдикувати, а ці люди все своє життя пахали.
Відповісти
"Треба дослухатися до народу" - це вірно. Сергій, якщо Ви дійсно з Нововолинська, то скажіть це все батькам Байдовського С.М. та рідним інших загиблих.

У мене особисто немає жодних сумнівів, що люди, про яких Ви говорите "все своє життя пахали" та й Ви теж, сподіваюсь, не "байдикували". Тут мова йде про політичне сприяння КПУ(народним депутатом України від якої є пан Демедюк В.) злочинній діяльності ПР. Не потрібно зміщувати акценти в бік простих людей та заговорювати цю тему пустослівям. http://www.pravda.com.ua/rus/articles/2006/01/30/4396395/
Відповісти
І оці ледацюги ще хочуть до влади-нехай ця молодь дурненька,але старі дядьки-яке ви право маете так розмовляти з простою сільською жінкою?Це таку демократію ви хочете?
Відповісти
Міняйте методи, набридла вже одноманітність ваших акцій. Логіки не бачу в тій їзді.
Відповісти
Не зрозуміла ціль приїзду. Потріпати нерви ні в чому не винній жінці. Хто знає цю людину - поганого про нього не скаже. Все, що він робить для людей, які до нього звертаються за допомогою може підтвердити кожен, шкода інтернет недоступний кожному.Ганьба такому автомайдану. Й кому в якій країні жити вирішує кожен сам.
Відповісти
Как сказал мудрец: ЗАВИСТЬ ВСЕГДА ВЫСТУПАЕТ ПОД ЗНАМЕНЕМ СПРАВЕДЛИВОСТИ. Позор. Просто позор а не автомайдан:-(
Відповісти
Сама не підтримую комуністичні погляди, але... Як же піднялися в своїх очах наші Бізнесюки-автомайданівці, коли принизили стару жінку, яка ще не так сильно обізнана в брудних політичних технологіях. МАЛО ВАС РЕБЯТУШКІ КЛІМЧУК, як ви виражаєтесь - ГНУВ.
Відповісти
За те її чоловік добре "обізнаний в брудних політичних технологіях". Складається враження, що перед тим як вийти до активістів "принижена стара жінка" - з Ваших слів, зловживала чаєм.
http://lutsk.mediaregion.net/interview/vasil-demidyuk-zaraz-na-majdani-trijka-lideriv-yaki-ne-mozhut-viznachitis-komu-z-nikh-iti-v-prezidenti.html
Відповісти
Пирожик ПЕРЕХОДЬ В МАЖОРИТАРКУ, НОРМАЛЬНИЙ МУЖИК ВТІКАЙ ТИ ВІД ТОЇ СВОРИ
Відповісти
Скільки тупої рабської тролятини на Волинському ресурсі. Прикро і сумно.
Відповісти
Поділяю цю думку.
Відповісти
За такий автомайдан...Ця жІнка варта бІльне нІж всІ цІ "автомайданІвцІ".Ганьба!!!
Відповісти
як на мою думку то жінка ні в чому не винна...я сам виріс в селі і знаю як там треба працювати...а хтось зловив її чоловік за руку що він вкрав?депутати,що крадуть на жигулі не їздять
Відповісти
А особисто її нівчому не звинувачують - це таки поліська натура, хлібом не корми а дай посваритись. Ви б краще напрягли свої сідниці і особисто поїхплиб туда і подивились, поговорили б з сусідами. Доречі про жигуль - цей дипутат нещодавно став дипутатом, нову іномарку не купив а от квартирку в Києві вже отримав.
Відповісти
Протест взагалі-то річ хороша. При умові, що його учасники не надто заграються і не входять в раж. А тут взагалі безпредєл!На одну ні в чому не винну жінку накинулось стільки чоловіків!!Респект їй і повага, бо вона одна відчитала всіх!Справжня поліщучка! А волинському Автомайдану сором!!
Відповісти
Дії автомайдану - розцінюю, як антизаконні і такі, які загрожують національній безпеці і зокрема безпеці громадян. Ніхто не має права приїздити до когось додому і чогось вимагати!
Відповісти
Комуняку на гіляку!!!!!!Можна два рази...
А про Голодомор ця особа не знає і він її не хвилює, чоловік червоноперий півень - і це є нормою для "господині". Головне що їй всі винні і чомусь не допомагали напхати сумки для чотирьох дітей.

П.С.Бюстів Сталіна і Леніна в дворі не помічено - можливо вівтар десь в бункері : )))))
Відповісти
100% підтримую цю жінку, вона молодець.Чого вони їздять? Що добились? Жінка дала їм достойну відсіч.
Відповісти
Ще б серп і молот у руки взяла.
О це б була "відсіч".
Відповісти
Знайшли з кого насміхатись!
Жінка виростила і виховала 6 дітей...Що це за "цирк"
і хто платить цим "акторам"?
Відповісти
Жінка виростила і виховала 6 (шість - !!!!) дітей,
а якісь молокососи будуть їй під вікнами такий
"цирк" влаштовувати! Цікаво от тільки "за чей счет
єтот бенкет!?"
Відповісти
Жінка виростила і виховала 6 (шість!!!) дітей. Сором!
Відповісти
Жінка, що виростила і виховала 6 (шість!!!) дітей - це не сором - це героїзм. Сором - це приналежність до партії (КП), що знищила мільйони мирних людей, сором - голосувати спільно з партією (ПР), яка обкрадає цих 6 (шість!!!)дітей та решту громадян України.
Відповісти
Насправді, це неадекватна жіночка, вискочила на дорогу і почала кричати. Значить совість замучила, адекватні люди в яких совість чиста так агресивно не реагують на мирні зібрання на дорозі.
Відповісти
а за що її совість має мучити???...
Можливо вона вийшла на дорогу бо ви її чоловіка вбивцею називали І.т.д.
Відповісти
"Можливо" і НІ.
Відповісти
Звинувачуючи її чоловіка у вбивстві та крадіжках- це ви називаєте мирним зібранням. Й ваші адекватні діі видно не менше.Й скажіть, шановний активісте,адресу тієї квартири яку він отрима в Києві, перш ніж стверджувати якісь дані перевіряйте їх , бо ніякої квартири в Києві в нього немає.
Відповісти
Я підтримую людей на майдані, які хочуть змін в державі та їх волевиявлення, але не такою ціною, оце і Є "автомайдан"? Ви б ще сцену на дорозі з "лижичкою" поставили! ЖАХ! Та чим ви відрізняєтесь від цих "донЄцьких" бандитів з їх триклятими законами? Кодлом напали на жінку... Тітушки відпочивають. Як багатодітна мати вона звичним чином отримала велику ДУЛЮ від держави, а тут "герої" приїхали, ... та тьху!
Відповісти
U titonku nervovuj zruv da i vse, isteruka. Mabut e chogo boyatus i sho vtrachatu os i vuskochula yak piven )))
Відповісти
На відео видно, що їй втрачати. Жигуль7. Вони приїхали на крутіших машинах. А коли така купка здорових чоловіків на неї кричать і звинувачують в чомусь її чоловіка...Хотіла б я й твій нервовий стан побачити. Ти ж вважай, що це не дипломат, й не людина яка щоденно веде ділові переговори - це проста сільська ЖІНКА й МАТИ. уяви свою маму на її місці, і лише тоді називай когось "півнем "
Відповісти
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D0%B7_%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%B8
Відповісти
Собі діагноз встанови, розумнику.
Відповісти
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D1%96%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7
Відповісти
Немає нічого поганого в тому що розумний іноді тупить, але набагаааато гірше коли тупий постійно розумнічає!
Відповісти
Двоє дивляться вниз. Один бачить калюжу, другий – зорі. Що кому. О.Довженко
Відповісти
А чього не поїхали до голови Шацької адміністрації???
Чи по їхніх дачах.???
Мабуть Сцикнули трошки що по шиї получать.
Відповісти
А де їх дачі?
Називайте населені пункти, вулиці, номера будинків.
Чи "сцикнули трошки"?
Відповісти
Чи до голови районної організації партії ригоаналів?
Відповісти
Чи до голови Шацької районної організації партії регіонів???
Відповісти
Їдьте по тих домівках, по яких дійсно треба їхати, а не до багатодітної матері!
Відповісти
Хай почитають книжку про С.Бандеру, і зрозуміють, кого і від кого "бандери" захища? Д
о чого ми дожелися?
Відповісти
Що за книжка така цікава?
Відповісти
Демидюк і його жінка - порядні люди, таких як він сьогодні одиниці. Василь справедливий, чесний, і грамотний чоловік. Він своїми руками побудував будинок, який і досі недобудований, виховав шестеро дітей і всім дав вищу освіту. Він боліє за своїх односельців і за весь шацький район. Він Людина з великої літери. Ви заїхали в убоге село - ганьба вам!
Відповісти
Ви краще проїдьтеся по Шацьку і подивіться як живе голова адміністрації і його діти. Будинок і дача виросли, як гриби у ліс. На яких машинах вони їздять - це вони заробили своїми мозолями? Гнати їх на "Соловки", бо вони вже пухнуть від добра і скоро лопнуть. Синові 26 років, а розїзджає машиною за 45 тисяч доларів.Оце ганьба!!!
Відповісти
Карпука Віктора хоч і обливають різним брудом, але це людина добродушна, яка зробила багато для селища. А його жінка це просто ангел. За його ініціативи будується храм в смт. шацьк. Дай Боже, доброго здоров"я йому і його сім"ї. Незважаючи на те, що він регіонал, та його ми відчуваємо підтримку та взаєморозуміння.
Відповісти
та подивіться хто іздить.люди які самі порушують закони і рвуться до корита.чому не пікетуєте особняки опозиціонерів вони що нажиті чесною працею
Відповісти
Останні новини
Автомайдан в районах Волині: «криваві» листівки на брамах особняків і сварка з жінкою нардепа. ФОТО. ВІДЕО
03 лютий, 2014, 12:21