У Луцьку - пікет міліції. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку - пікет міліції. ФОТО. ВІДЕО
Громадські активісти Луцька пікетували обласне управління міліції.

Акція відбулася 3 лютого.

Нагадаємо, від 29 січня понад 100 громадських діячів-прихильників Євромайдану отримали повістки-"запрошення" до міліції.

За словами викликаних на допит, правоохоронці свої дії пояснюють скаргою матері однієї з депутаток-регіоналок Волинської обласної ради про смс з погрозами.

Під час пікету громадські діячі, які отримали повістки, наклеїли на рота перехрещенні чорні стрічки та вишикувалися перед входом в управління.

Потім вони підійшли до входу і почали клеїти стрічки на двері. Зауважимо, що міліціонери заважали активістам клеїти. Зокрема, казали, що ті порушують громадський порядок, але це не завадило учасникам акції здійснити задумане.

Згодом правоохоронці поздирали стрічки.

Організатори пояснили, що таким чином вони кажуть міліції: ви не змусите нас мовчати і не залякаєте.

Опісля відбувся мітинг, під час якого виступали народний депутат Анатолій Вітів, депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов, громадські активісти Володимир Бут-Гусаїм, Майя Москвич, Марія Доманська, один з лідерів луцького Автомайдану Сергій Поха.

До слова, пікет підтримали учасники луцького Автомайдану.

Завершилася акція виконанням Гімну України, який не співали лише міліціонери.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Толку?
Відповісти
От чєрті мєнтовські служать бандитам!!!
Відповісти
Шиба,вияку посаду хочете отримати?
Відповісти
Міліція тра поміняти панель. Зависаєте. Сьогодні 03.02.2014, а ви все ще у 16.01.2014.
Відповісти
Якби серед луцьких мітингарів не було політичних трупів таких як Шиба, Бондар, Банада... тоді можна підтримати місцевого рівня протести. Молодь, яка зараз протестує в Луцьку, на ваших спинах хочуть знову вилізти до влади бувші чиновники. Не дайте їм ні краплі надії на майбутні пости! Зараз вони з вами, далі ліктями розштовхають.
Відповісти
Іване, багато в чому успіх протестних акцій був забезпечений саме життєвим досвідом, мудрістю і авторитетом декого із тих, кого ви назвали політичними трупами. Я, як корінна лучанка,хочу висловити велику подяку одному із них, теж корінному лучанину-патріоту,який не зрадив своїм принципам, ні разу не продався і не перефарбувався, і вже не претендуючи ні на які посади, бореться разом з небайдужою молоддю за наше з вами, лучани і волиняни, краще майбутнє. Відділяйте, Іване, будь-ласка мухи від котлет. А молодь нехай вчиться патріотизму і непродажності. і стишить свої амбіції. Щось спочатку в житті треба зробити, а потім судити інших.
Відповісти
Попіарились? Молодца! Зараховано!:)
Відповісти
Що ви маєте на увзі під "Попіарились"?
я теж там був, я студент, беру участь у майдані і теж отримав повістку і я вийшов, аби показати свою позицію і сказати, що мовчати я не збираюсь.
Відповісти
Друзі ,хочемо бачити вас завтра на пікетуванні ВВ на Лідавській ...кава ,чай ,капучино в асортименті,пресу запрошуйте самі...
Відповісти
Мовчіть, мовчіть, наступні повістки отримають мовчуни... І будете жити у гнилому совку. А стьоб від тролів - стьоб над вашими дітьми, які гнитимуть, внуків януковича славлячи.
Відповісти
ну, тут є пара чоловік, яким би краще так і ходити. дякую, порадували.
Відповісти
Я захоплена мужністю, сміливістю і патріотизмом і молоді, і досідчених політиків - єднайтеся і Бог вам назустріч!!!
Відповісти
Попіартеся поки можите.Недовго вам залишилось людей в оманну вводити. Ви ж не з Яником боритесь бо кишка затонка ,а піаритесь перед чесним мирним народом. Понабирали туди усіх злодюг Волині і гастролюєте по районах(бапло відмиваєте яке вам платять . Сором ! Схаменіться піарщики! Над вами вже давно всі кепкують.
Відповісти
Троль гнилопакосний. Та ти хоч щось про сором чув? Відпрацьовуєш 30 срібників Юда?
Відповісти