У «Батьківщині» сказали, що думають про пам’ятник Сталіну у Луцьку

У «Батьківщині» сказали, що думають про пам’ятник Сталіну у Луцьку
У луцькому осередку ВО «Батьківщина» засуджють розміщення у місті пам’ятника Йосипу Сталіну і будуть розповідати про це як про ганебний вчинок лучанам.

Таку позицію висловив у коментарі ВолиньPost’у депутат Луцької міськради, голова луцького осередку ВО «Батьківщина» Сергій Григоренко.

«Я як українець, патріот і як голова луцької організації ВО «Батьківщина» засуджую розміщення бюсту Сталіну в Луцьку. Вважаю це повною маячнею. Більше того, плювком в обличчя кожного українця, тому що Сталін – це тиран, який знищив мільйони наших співвітчизників», – зауважив Сергій Григоренко.

За його словами, «вдиратися» у приміщення обкому КПУ, аби щось зробити з пам’ятником, звичайно, ніхто не буде, адже це – приватна власність.

«Але ми як патріоти, українці, у партії «Батьківщина» це будемо засуджувати в публічних виступах, розповідати про ганебний вчинок цих людей. Це все одно, що хтось би повісив портрет чи зображення Гітлера», – підсумував Григоренко.

Нагадаємо, у Луцьку відкрили пам'ятник Сталіну.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ганебний і ганьба - два слова, які знає Григоренко...
Відповісти
Та все нормально. У ЗЕКівському гуртожитку, за гратами на вікнах . Саме там йому і місце. Увіковічнюватиме нашого "гаранта". Ну і зновуж, не буде потреби місце для відсидки комунякам вишукувати. Лише замки на гратах поміняти. Ну і, звісно, на госпроботи строєм. Хімія є хімія.
Відповісти
Пане Григоренко,на рахунок фрази "як патріот" я б поспорив:)Між іншим Гітлер витер ноги об всю Європу.А Англія була на черзі.Але лише Сталін і віра в нього людей як в лідера зміг знищити Гітлера і цім самим врятував вашу Європу від повного знищення.Вчи історію.
Відповісти
Полікуйся дурнику,яка віра в сталіна,люди життя віддавали за свої родини, за дітей своїх, за їх майбутнє ,а не за виродка кривавого.
Відповісти
Ага. Саме так. Наші менти та ВеВешники теж "вірять" у ЗЕКа як у лідера і тому нам з Вами незабаром капець. Жаль лише що історія, котру Ви так старано вивчали нічому Вас так і не навчила.
Відповісти
Якби не Сталін, то де б була ваша Волинь? В Гейропі? Не смішіть мої тапочки...
Відповісти
Наша Волинь таки у Європі. Була, є і завжди буде. Географія, на відміну від історії, (котру всякий мудак, тобто табачник, переписує під замовлення) таки точна наука.
Відповісти
Та не в Луцьку розмістили а в офісі кпу.
З яких пір офіси стали територіями міста?
Одні хворі придумали а інші повелись ))))))))))))
А ви поставте у себе в офісах "памятники" Тимошенко.
А свобода "памятники" бандері.
Я тут згадав що в Луцьку теж вже десь пилиться білий "памятник" бандері то кононовичі і тут нічого нового не придумали ))))))) то блін плагіатори ))))))))))))
Відповісти
От сьогодні день визволення Луцька, на Волиньпості жодної статті. За те про бюст Сталіна 2!Ганьба редакції
Відповісти
Згадайте гей-парад СС і НКВД в Бресті в 1939р.
Відповісти
Останні новини
У «Батьківщині» сказали, що думають про пам’ятник Сталіну у Луцьку
03 лютий, 2014, 13:44