Афганці кажуть, що домовилися про звільнення активістів

Афганці кажуть, що домовилися про звільнення активістів
Ветерани Афганістану та Правий сектор у п’ятницю, після виходу закону про амністію, домовилися з силовиками про звільнення затриманих активістів.

Про це заявив представник «афганців» Олег Міхнюк під час брифінгу в «Українському домі» в Києві, ‒ пише Українська правда з посиланням на УНІАН.

За його словами, переговори проводились з головою СБУ Олександром Якименком та першим заступником міністра внутрішніх справ Віктором Дубовиком.

Міхнюк повідомив, що зараз вже звільнені 112 затриманих активістів. Він стверджує, що ветерани Афганістану та «Правий сектор» розраховують на звільнення ще 116 затриманих активістів до п’ятниці, 7 лютого. Після цього вони обіцяють розблокувати КМДА і вулицю Грушевського.

Представник Правого Сектору Артем Скоропадський заявив, що не може коментувати хід переговорів, але водночас запевнив, що ніяких остаточних домовленостей ще не було досягнуто.

«Вони повинні звільнити тих, хто був затриманий за весь цей час. Тільки після цього буде якась розмова про звільнення будівель», ‒ підкреслив він.

Раніше «Правий сектор» і ветерани-афганці заявили, що хочуть виступити третьою стороною у черговому раунді переговорів між владою та опозицією з врегулювання суспільно-політичної кризи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Євровійна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це провокація! Справжні афганці не можуть бути поряд з тими фашистами-відморозками з "Правого сектору"!!!
Відповісти
Ну, так, спавжні відморозки які називають себе авганцями, типу тебе, разом з беркутом. Ти не авганець і не заплямовуй їх ряди
Відповісти
Останні новини
Афганці кажуть, що домовилися про звільнення активістів
03 лютий, 2014, 15:19