Активістку Євромайдану облили чорною фарбою

Активістку Євромайдану облили чорною фарбою
Активістку івано-франківського Євромайдану Наталю Мацьків (на фото) викрали невідомі на джипі, тягали за волосся по снігу та розмалювали їй обличчя чорною фарбою з балончика.

Жінка виносила сміття, коли на неї напали двоє невідомих, - пише ТСН.

Чоловіки зв'язали 30-річну Мацьків скотчем, посадили її в салон позашляховика і близько півгодини возили по місту, розповіла депутат Івано-Франківської облради Наталя Кость.

«Незнайомці заламали їй руки, зв'язали скотчем, посадили в машину і рушили з місця. Щоб жертва не впізнала своїх зловмисників, вони наділи їй на обличчя щось на зразок маски», - заявила депутат.

За її словами, зловмисники «катали» Мацьків по місту близько півгодини і вмовляли її більше не займатися громадською діяльністю, особливо враховуючи те, що вона - молода мати.

Після цього дівчину відвезли в парк, де її виштовхали з машини і за волосся тягали по снігу. Також невідомі бризнули їй в обличчя чорною фарбою.

«Наталію вивели, кинули в сніг, тягали за волосся по землі і знову посадили в салон. Говорили російською без акценту. В решті решт вони знову кинули бідолаху в сніговий замет і пирснули в обличчя чорною фарбою з балончика. Наскільки я зрозуміла, їх було четверо. Невідомі вилучили сім-карту з її мобільного телефону, а трубку теж кинули в сніг», - додала Кость.

В даний момент в активістки стрес, вона не виходить з дому.

В обласному управлінні МВС заявили, що відкрили кримінальну справу за фактом викрадення жінки і в даний момент опитують свідків події.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
МОЛОДЦЫ
Відповісти
Останні новини
Активістку Євромайдану облили чорною фарбою
03 лютий, 2014, 16:24