Кохання на барикадах: активіст освідчився волонтерці. ВІДЕО

Кохання на барикадах: активіст освідчився волонтерці. ВІДЕО
В Українському домі активіст з Грушевського освідчився дівчині, яка допомагає на кухні Майдану.

Вона ‒ з Криму, він ‒ із Хмельниччини. Вона російськомовна, а для нього рідна ‒ українська. Закохані дуже різні, але тепер не можуть жити одне без одного, ‒ йдеться в сюжеті ТСН.

Напередодні Євген здивував увесь Український дім ‒ став на коліно і освідчився Насті так, щоб чули усі. За словами Євгена, Майдан творить чудеса. Він домовився, щоб друзі влаштували йому музичний супровід, щоб він феєрично зміг освідчитись коханій.

Сама ж дівчина каже, що в неї спочатку був шок, оскільки сталось все дуже несподівано, але вона без коливань погодилась на пропозицію. Зараз історію Євгена та Насті, яка, до речі, вагітна, на Майдані переповідають, і кажуть, що це перша приємна новина за тривалий час.

Тому пара хоче віддячити усім, хто за них вболіває. Парочка хоче одружитися зараз, коли ще не закінчилися революційні події, і гостями на їхньому весіллі стануть усі, хто присутній на Майдані.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Награна ситуація від ТСН! Вони це вміють, в них всі журналісти навчені так "працювати"!:)
Відповісти
Історія історія .. :((( добре щоб хоч у них все вдалось.... а то пригадую 2004 теж була пара вона з Волині він З луганська і зараз сама дитинку виховує :((((
Відповісти
плинність життя- САНСАРА-все йде поруч народження та смерть
Відповісти
Ось вони, сімейні цінності, українські традиції... Справжні націоналісти обчікрижили б голову і в хустку замотали, і ніхто б в її сторону не глянув - покритка, а тут... "ГЕРОЇ"!!! Посоромились би таке на люди виносити! В 2004 теж перепихалися і одружувалися ледь знаючи один одного. Знайдіть тих, чия "революційна любов" не згасла 10 років по тому - ото здивуюся...
Відповісти
Останні новини
Кохання на барикадах: активіст освідчився волонтерці. ВІДЕО
03 лютий, 2014, 18:20