У Донецьку розстріляли міліціонерів

У Донецьку розстріляли міліціонерів
Чотири працівники Донецького міськуправління ГУ МВС України в Донецькій області отримали важкі вогнепальні поранення під час затримання зловмисника.

Подія сталася ввечері 3 лютого в Ленінському районі Донецька, ‒ пише Дзеркало тижня.

Як повідомляє 4 лютого прес-служба прокуратури Донецької області, за фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку або військовослужбовця ) КК України.

Прокурор області Олег Сюсяйло прийняв рішення доручити розслідування кримінального провадження слідчому управлінню прокуратури Донецької області. Створена спільна слідчо-оперативна група та визначено план першочергових дій. Хід досудового розслідування перебуває на контролі прокурора області.

«Особистість зловмисника встановлена. Органи міліції вживають заходів щодо затримання злочинця», ‒ йдеться в повідомленні.

У свою чергу на прес-конференції донецький міський голова Олександр Лук’янченко повідомив: «Було вчинено шість пострілів, внаслідок ‒ поранені чотири працівники управління внутрішніх справ міста Донецька. На жаль, злочинцям вдалося втекти», ‒ сказав він.

«Це уродженець міста Горлівки. Був оголошений в розшук Ворошиловським судом за підозрою в крадіжці автомобілів», ‒ додав мер.

За даними місцевих ЗМІ, міліціонери перебувають у лікарнях міста, двоє з них ‒ у реанімації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
6 Пострілів, 4 - ьох поранено.....мітко стріляє
Відповісти
там міліція і бандюки разом, от і стріляють один в одного як щось не поділять... взагалі дивуюся чи розкривають там якісь злочини чи ні?
Відповісти
Останні новини
У Донецьку розстріляли міліціонерів
04 лютий, 2014, 11:11