Стильний Луцьк. Портрет дня: Лариса Мартинюк

Стильний Луцьк. Портрет дня: Лариса Мартинюк
Лариса Мартинюк, 43 роки, вчитель початкових класів

Лариса Мартинюк, окрім того, що вчить дітей, працює літературним редактором у газеті "Вісник", біля редакції якої я її і зустріла.

Жінка розповіла, що любить класичний одяг. В її гардеробі переважає чорний колір, з яким вона намагається "боротися", шукаючи яскравіші деталі чи аксесуари.

Каже, що купує речі у різних місцях: все залежить від того, чи річ "впала в око". Надає перевагу натуральним тканинам.

«Поки була студенткою, то надавала перевагу спортивному стилю, щоб було зручно. З одягом тоді було тяжко (сміється, - ред.). З якихось баз діставали кращі речі, мама працювала, то якось по знайомству щось не таке, як у всіх, діставала. Загалом вибору як такого не було. З чого було, з того намагались поєднувати, перероблювали», - розповідає Лариса Мартинюк.

Коли ми зустріли нашу героїню, вона була одягнена у пальто Fashion show MS collection, чобітки на платформі. Серед аксесуарів в образі були яскравий шарф, сережки та каблучка, годинник, сумка VENSI.



Оцінка модельєра-дизайнера Анни Дідух:

Силует пальто та його довжина досить непогані. Гарно підкреслена лінія талії пояском, а ще бантом. До речі, банти зараз в моді. Комір гарно підносить обличчя, а шарф, хоч і звичайний, робить акцент та освіжає образ. Також червоний колір личить нашій героїні.

А от сумка дещо «старомодна». Зараз в моді сумки на 2 ручки, але сам силует цієї видає – він занадто масивний, навіть огрядний, бо нині модні трохи менші. Окрім того забагато поєднань: і замша, і шкіра, і лак, і метал – занадто багато різної фактури.

Взуття зручне, класичне, гарний класичний носочок, для її віку хороше. Світла платформа не робить його надто масивним. Великий мінус цих чобітків це замшева смужка, яка ніби перерізує ногу.

Текст і фото Юлії СТАСЮК (ВолиньPost)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
файна жіночка!
Відповісти
Навіть дуже добре,як на вчительську зарплату,вдягнута .Головне,що витримана гама кольорів.Нє,нормально.
Відповісти
Навіть дуже добре,як на вчительську зарплату,вдягнута .Головне,що витримана гама кольорів.Нє,нормально.
Відповісти
Доброта, порядність, почуття такту, стриманість досить гармонує з зовнішнім виглядом. Молодець. Горжусь тобою.
Відповісти
класичний одяг. Але безликий. Нецікавий. Таких жінок - тисячі.
Відповісти
перші привабливі фото а то після колошви з кіно від заходу до світанку ще мороз по шкірі йде
Відповісти
Перш ніж оцінити смаки цієї жінки, я приведу читачу пасаж Миколи Гоголя з «Мертвих душ» про жінок на балу в місті NN. «Все у них было придумано и предусмотрено с необыкновенной осмотрительностью, шея, плечи были открыты именно настолько, насколько нужно и никак не дальше, каждая обнажила свои владенья до тех пор, пока чувствовала, по собственному убеждению, что они способны погубить человека. Остальное было припрятано с необыкновенным вкусом». Пані, що на фото, на щастя, належить до цього, як сьогодні, рідкісного типу жінок, які не обвішуються одежею і прикрасами, як новорічна ялинка. Тонкий смак, стриманість, скромність, чарівність – усе тут є. І сумка, всупереч смакам пані Дідух, сучасна і вибрана зі смаком до пальто і взуття. Валентина Толкунова співала, що «в сорок п’ять баба ягодка поять…». Лариса ще не увійшла у вік «ягідки» - ще все попереду. А поки-що вона така собі, маленька чарівна хризантемка з капельками вранішньої роси на пелюстках… А ще цікаво, як одягається модельєр Дідух: чи не належить вона зі своїми смаками до «новорічних ялинок»?
Відповісти
Паклоннік будете?
Відповісти
Ви заперечуєте самі собі за принципом: стій там і ходи сюди. Класичний одяг не буває "безликим", як не буває мед несолодким. Тим паче - нецікавим. Справді, таких жінок - тисячі. А таких "нестандартів", як ви, залишених смаку, мільйони. Вас багато, ви помітні, тому й то багато серед нас тих, хто свідомо робить з себе опудало.
Відповісти
ви вклали в мою думку забагато своїх власних. Зробили висновок про мій вигляд, навіть не бачивши мене. Я теж притримуюсь в одязі класичного стилю та офісного дрес-коду. І я одного віку з героїнею статті. Працюю в навчальному закладі.
Якщо хочете підтримати знайому - підтримайте її, не ображаючи інших за те, що вважають інакше.
Відповісти
"Зробили висновок про мій вигляд, навіть не бачивши мене". Я вас не бачив, але ви усім єством кричите, щоб вас бачили і не приховуєте цього в своєму коротенькому тексті. Я вас не образив жодним словом, просто, дав зрозуміти, що класика - це красиво. Це - для розумних і впевнених в собі людей. А дрес-код (вибачте за консерватизм в найкращому розумінні цього слова), - це означає, що можна навіть з одіяла або старого рядна пошити пальто і вважати, що йдете в ногу зі стилем. Чи не так?
Відповісти
Очевидно, що враження "не подобається" вами не сприймається. Що таке дрес-код ви не знаєте взагалі. Моє єство голосно сміється! Ги-ги-ги!!!
Ні стиль героїні, ні ваші зауваження в мій бік не надихають на подальше спілкування.
Відповісти

Тому, що ви училка і намагаєтеся всіх навчити, "прищепити" свої дрес-коди. Є таке в крові ваших колег, але шкода, що перед вами не діти зі старшої групи дитсадка, а дорослі люди. До речі, вам би заглянути в словник, аби зрозуміти, що улюблений ваш "дрес-код" - це визначення регламенту в одежі, який показує належність людини до певної професійної групи. Тут ваш іноземний вислів аж ніяк не "лізе". З вами спілкуватись, що зі смаркатим кашу їсти. Чи не луцьку учительську бурсу закінчували, що на Волі?















































Відповісти
Красива жінка. Хіба можна поруч з нею поставити колошву?
Відповісти
Учиться, учиться, одеваться. (в.i.л)
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк. Портрет дня: Лариса Мартинюк
04 лютий, 2014, 12:00