У Луцькради знову просять гроші на пам’ятник Бандері

У Луцькради знову просять гроші на пам’ятник Бандері
Волинські свободівці попросили луцького міського голову Миколу Романюка виділити з міського бюджету на 2014 рік 300 тисяч гривень на пам’ятник Степану Бандері.

Про це йшлося під час засідання постійної депутатської комісії Луцькради з питань бюджету у вівторок, 4 лютого.

Під час обговорення питання депутат міськради Сергій Григоренко запитав, чи доцільно прохати 300 тисяч гривень, якщо на пам’ятник потрібно 1,5 мільйона гривень.

Як пояснив депутат Луцькради свободівець Олег Чернецький, кошти, які просять у Луцькради, потрібні для «зрушення з місця» питання встановлення пам’ятника Степану Бандері.

А депутат Богдан Шиба уточнив: ці гроші необхідні для формування моделі пам’ятника і її «відлиття».

Після обговорення пропозицію щодо виділення грошей на пам’ятник Степану Бандері бюджетна комісія підтримала.

Гроші для цього, зокрема, запропонували спрямувати, «знявши» зі співфінансування проектів закупівлі містом нових тролейбусів, реконструкції зоопарку, фінансування купівлі обладнання для Будинку культури у мікрорайоні Версневе, сфери охорони здоров'я.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на памятник Стефкові скинутись не може?
Відповісти
Чому обранці не прислухаються до жителів міста, які проти того, щоб пам'ятник стояв перед РАЦСом??? Повірте дуже багато жителів Луцька проти тиого , щоб він стояв саме на цьому місці. Але, як я розумію цим місцевим "пупам землі" всерівно на громаду!!! Пане мер не дайте грошей з бюджету хай самі збирають!!! Краще хай ті гроші підуть на ремонт прибудинкових територій. На один двір точно вистачить. Такими вчинками ви хоч заробите плюсів собі, як місцевий політик. Повірте, якщо ви допустите, щоб цей пам'ятник стояв перед будинком урочистих подій багато ви втратите на виборах, адже люди надають перевагу, щоб перед РАЦСом стояв символ оберегу сім'ї, а не пам'ятник з вінками на задньому фоні фото. Задумайтеся!!! Ваші діти також одружувалися!!!! Не допустіть цього!!!!
Відповісти
Підтримую. Не для того я сплачую податки, щоб чергових істуканів ставили по моєму місту. Чим ви краще вірних ленінців, га, свободівці?
Відповісти
Хай Шиба з свого офшорного рахунку перерахує для формування моделі пам’ятника і її «відлиття».
Відповісти
а де діли гроші, які були виділення минулого року? чи свободівці їх уже потратили? + люди здавали і на скільки мені відомо на пам’ятник вистачало, але вже ні грошей ні пам’ятника, отак
Відповісти
Ти багацько питань завдаєш
Такиф любопитний
Відповісти
цікаво, чи проведуть референдум в місті, з двома питаннями: "чи взагалі потрібен пам"ятник Бандері в Луцьку?"
"якщо потрібен, то чи не краще буде його поставити в сквері по вулиці Бандери, що біля "Буратіно""?
Відповісти
Дадуть гроши - захватимо луцькраду як бендери в Кийовi.
Відповісти
А не западло у влади гроші просити?
Відповісти
То ж не свеі гроші
Відповісти
Ну реальні дауни!Який памятник,коли грошей немає у принципі!Краще б у ремонт будинків вклали.Мег Сиба раніше дахи будував над житлом лучан, а зараз у політику грається.На ... поглиблювати протистояння із сходом Украіни???
Відповісти
Мільйонер Чернецький, якій ще й дивним чином свободівець, міг би й сам профінансувати це будівництво. Що для 300 тис., це місячна виручка з бань-борделів.
Відповісти
Життя повинне бути все гаВніше і гаВніше. Хочаб перед загсом. Нехай і за рахунок здоров'я хворих дітей.
Відповісти
Віддайте краще гроші в дитячі будинки, той памятник нікому перед Палацом урочистих подій не потрібен!!!
Відповісти
Перестаньте країну перетворювати в кладовище!Скільки можна ставити пам"ятників?Пам"ятник-це пам"ять.А пам"ять-це не обов"язково пам"тники.Подумайте,будь ласка,про живих,хворих дітках!
Відповісти
Слухайте шакали комуністичні мене!Так-так, саме всі ви, що тут виписуєте!Розумники-дегенераційні!
Пам'ятнику Степану Бандері - бути в місті Луцьку! І Його місце саме біля РАЦСу (ніхто переоформлювати документацію не буде), і гроші зберемо без Вас, зайдемо, не переживайте! А якщо Ви біситесь від цього, то поцілуйте свого Сталіна, Леніна та Яника в сраку!!!!!!!!
Відповісти
падайте ницьма перед черговим пам"ятником. Як облагородити якийсь мікрорайон, почистити парк чи вже хоч щось зробити в тому убогому зоопарку (за який би, до речі, в європ. країнах не один посадовець сидів би за жорстоке поводження з тваринами) - так ні... А як черговий, потрібний тільки політичним апетитам, монумент - будь-ласка. ПС. НЕ псуйте фото молодятам!!!
Відповісти
Моя старенька мати, родом з Оренбурзької області - громадянка України з 1947 року. Вона вільно спілкується і читає українською мовою. Ніколи не була комуністкою, в 1991 визначилася "за" українську Незалежність, голосує за Тимошенко і Боруцького, не ностальгує за СРСР. Так само і ми - її діти та онуки. Та всі ми - проти встановлення пам"ятника черговому "вождю", проти нового істукана взамін поваленому. "Совєти" були розумнішими за "нинішніх" - залишили сквер біля РАЦСу територією, вільною від політики та ідеологічних ігрищ. Думаю, що це було передбачено радянськими архітекторами, що проектували сквер... Що не кажи, а й тоді існувало табу на бездумне розташування пам"ятників з ідеологічним підгрунтям - тому й не було бюстів Леніна ні біля ЗАГСу, ні в парку, ні на Театральному майдані, ні навпроти кінотеатру "Промінь", ні навіть перед Палацом піонерів. А зараз спаскудити архітектурний ансамбль беруться навіть не архітектори - політикани... Може б їх енергію - та в інше русло? Ліквідувати стихійні стоянки в центрі, відродити спортивні майданчики, спроектувати хоч одненьку НОВУ площу чи сквер, з пам"ятником Бандері чи без нього...
Відповісти
Пам"ятник Бандері повинен бути і буде стояти, щоб усякі українофоби та манкурти тремтіли та боялися народного гніву, а українцям нагадував, як треба боротися за нашу Неньку-Україну...
СЛАВА УКРАЇНІ !
Відповісти
У себе на подвір'ї став, як-от луцькі комуняки поставили в коридорі обкому КПУ.
Не всі лучани помішані на політичних ігрищах, є й здравомислячі люди. Сам РАГС потребує ремонту, озвучена сума 450 тисяч. Потребують ремонту пам'ятки в Старому місті - це теж наша історія. А уродувати готове, не вашою працею створене - лучани не дозволять.
Відповісти
Біля палацу молоді цей памятник ще був би доречний, а біля РАГСу........ виходиш і дивишся в .... і на похоронні вінки. Схоже, що автор ідеї думав тим самим місцем на якому сидить.
Відповісти