В Арбузова, Клюєва й Азарова є австрійські паспорти, ‒ євродепутат

В Арбузова, Клюєва й Азарова є австрійські паспорти, ‒ євродепутат
Сергій Арбузов, Андрій Клюєв і Микола Азаров мають паспорти громадян Австрії.

Про це, як повідомляє Радіо Свобода, заявила співголова групи «Зелених» і «Європейського вільного альянсу» у Європарламенті Ребекка Гармс під час виступу у Страсбурзі, ‒ пише Українська правда.

«Арбузов, Клюєв та Азаров – люди, на яких лежить відповідальність за насилля й терор в Україні, – володіють паспортами Австрії та можуть вільно відвідувати ЄС», – сказала вона.

«Про це ми довідалися від наших австрійських колег. Вони можуть вільно виїжджати за межі країни, тоді як саме на них лежить відповідальність за насилля в Україні», – розповіла євродепутат.

Гармс закликала ЄС запровадити санкції проти високопосадовців, які відповідають за застосування насильства проти учасників мирних акцій протесту в Україні.

«Саме обмеження їхнього в’їзду до ЄС від нас вимагає український народ. Цим особам слід впровадити дуже суворий візовий режим. Натомість пересічним громадянам треба полегшити цей доволі складний процес надання дозволів на в’їзд до ЄС», – зазначила Хармс.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Азаров
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Впевнений, що це чергова маячня... цим особам непотрібні паспорти інших держав оскільки це може створити для них певні проблеми як зараз з кличком по друге у них є ДИПЛОМАТИЧНІ ПАСПОРТИ....
Відповісти
Останні новини
В Арбузова, Клюєва й Азарова є австрійські паспорти, ‒ євродепутат
04 лютий, 2014, 14:08