Луцька мерія замовила послуги будівельників з зарплатою понад 3 тисячі гривень

Луцька мерія замовила послуги будівельників з зарплатою понад 3 тисячі гривень
Управління капітального будівництва Луцької міськради Волинської області 5 березня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Житлобуд – 2» на добудову приміщення для встановлення томографа в міській клінічній лікарні на пр.Відродження,13 в м.Луцьку.

Вартість угоди склала 1,25 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель». - пишуть Наші гроші.

Звести приміщення для томографа потрібно протягом 2012 року.

В тендері брали участь три компанії. Одна з них – ПрАТ «Рембудуправління-Вишків-АТ» – пропонувала виконати роботи дешевше від переможця на 0,16 млн грн. Однак ця пропозиція була відхилена з формальних причин (весь текст відхилення нижче).

В конкурсній документації повідомляється, що заробітна плата для будівельників на цьому об’єкті розраховується виходячи з нормативних трудовитрат на обсяг виконуваних робіт, при вартості люд.-год. – 3085 грн. в місяць, що відповідає розряду – 3,8.

Обґрунтування відхилення дешевої пропозиції:

«Комітет конкурсних торгів Управління капітального будівництва повідомляє Вас,що пропозиція конкурсних торгів,надана Вами на конкурсні торги на закупівлю “Добудови приміщення для встановлення томографа в міській клінічній лікарні на пр.Відродження,13 в м.Луцьку” не відповідає вимогам документації конкурсних торгів,а саме:

1.В локальних кошторисах:

а) пропущено в локальному кошторисі №2-1-1-пункт “Встановлення металопластикової рами ” (100 кв.м) – 0,01142 (пункт 104 “Технічне завдання. Будівельні роботи ”);

б) пропущено в локальному кошторисі №2-1-1-пункт “Металопластикова рама ” (шт.) – 1 (пункт 105 “Технічне завдання. Будівельні роботи ”);

в) в локальному кошторисі №4-3-1 в пункті 2 відсутня вартість комірки ЩО99-2318УЗ.

2.При розрахунку Договірної ціни примінений баланс робочого часу за 2011 р. (166,33 год./міс), а необхідно – за 2012 р.(166,75 год./міс).

3.В складі пропозиції конкурсних торгів відсутні:

а) Розрахунок №4 “Загальновиробничі витрати” на суму 80663,00 грн. Договірної ціни;

б) Розрахунок №9 коштів на покриття адміністративних витрат на суму 10384,00 грн.;

в) фактичний розрахунок I-го блоку загальновиробничих витрат по підприємству за попередній період;

г) Довідка про розмір Єдиного соціального внеску;

д) проект Договору про закупівлю робіт за державні кошти, наданий Замовником в Документації конкурсних торгів, підписаний учасником торгів.

4. Не виконано вимоги п.2 змін до Документації конкурсних торгів від 17.02.2012 р. щодо аналізу ринку будівельних матеріалів.

Згідно з п.3 Статті 29 Закону України №2289-VI “Про здійснення державних закупівель” це є підставою для відхилення пропозицій конкурсних торгів цього учасника,так як надана пропозиція не відповідає умовам документації конкурсних торгів».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо поцікавитесь хто забудовував область за часів губернаторства Романюка- дізнаєтесь , що фірми різни, а засновник один -Іванішин Леонтій Володимирович (чи його дружина , чи донька) .інших фірм на тендера просто не допускати.Тепер,коли Микола Ярославович-мер, чому б не продовжувати складену традицію.засновником Житлобуд-2 є також друг Романюка М.я. - Іванішин
Відповісти
Останні новини
Луцька мерія замовила послуги будівельників з зарплатою понад 3 тисячі гривень
15 березень, 2012, 13:51