Активісти вилили лайно під двері «Інтера». ФОТО. ВІДЕО

Активісти вилили лайно під двері «Інтера». ФОТО. ВІДЕО
Активісти партії «Демократичний альянс» пікетували офіс «Національних інформаційних систем» (НІС) ‒ новинного продакшну телеканалу «Інтер» і принесли під двері бочки з фекаліями, які назвали «матеріалами для новин».

Акцію влаштували 4 лютого, ‒ пише Телекритика.

Активісти прийшли з плакатами та фотографіями журналістів «Інтера», які щодня роблять новини та, на думку активістів, замовчують або перекручують події.

«Ми звертаємося до кожного журналіста, що працює на телеканалі «Інтер». Ви робите свій щоденний вибір‒- виконувати професійний обов'язок і показувати всю правду або шість разів на день у кожному випуску новин плювати людям в обличчя. Закликаємо вас творити історію, а не оббріхувати її», ‒ заявила заступник голови партії «Демократиичний альянс» Вікторія Черевко.

«Журналісти «Інтера», вбивства на Грушевського ‒ на вашій совісті так само як на совісті Януковича. Ви є рупором цієї влади і тим самим поглиблюєте конфлікт. Показуйте правду ‒ від вас залежить, чи будуть українці розуміти ситуацію з усіх боків», ‒ кажуть у партії.

Акцію «ДемАльянсу» знімала камера телеканалу «Інтер».

Наприкінці акції активісти поставили під закритими дверима офісу НІСа принесені бочки з фекаліями, які назвали «матеріалами для новин», і згодом вилили вміст бочок під двері.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: курйоз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Активісти вилили лайно під двері «Інтера». ФОТО. ВІДЕО
04 лютий, 2014, 17:06