Старовижівець обстриг і вигнав голою на вулицю односельчанку

Старовижівець обстриг і вигнав голою на вулицю односельчанку
П’ять років тюрми та тисячі гривень компенсації присудили 37-річному жителю села Секунь Старовижівського району – чоловік потрапив до в’язниці через те, що кулаками та ножем вирішив провчити односельця.

Як пише «Вісник і К», засуджений Богдан Ярмолюк чаркував із подружжям односельців. Гулянка затягнулася допізна. А коли наступного ранку Богдан прийшов до тями, то з’ясував, що з його кишені зникли сто гривень.

У душі закипів гнів, і чоловік, прихопивши сокиру, подався до «кривдників». Очевидно, оскаженілі від люті очі сусіда змусили господиню домівки Тетяну викласти сто гривень власних грошей.

«Протверезіє – порозумнішає», – вирішила Тетяна.

Зрадівши такому розвитку подій, Богдан зажадав продовження бенкету. І запросив на нього… Тетяниного чоловіка.

Через деякий час жінка кинулася шукати благовірного, проте в хату до односельця її не впустили. Тоді вона розбила вікно. Сварка тривала недовго – згодом уся трійця знову частувалася.

Хитра сусідка зуміла забрати в Богдана свої сто гривень. Через трохи за нею і слід прохолов.

Проспавшись, Богдан вдруге згадав про нанесені «образи».

«Уб’ю!» – пригрозив, приставивши жінці до горла ніж.

Погрози відрізати голову або розпороти живіт не могли не налякати бідолашну. Але виконувати їх не поспішав. Почав бити Тетяну руками і ногами, викручував пальці, поранив їй ногу та обличчя, намагався навіть виколювати очі.

Цього йому видалось замало. Вхопив нещасну за волосся і відрізав його. А потім наказав вийти оголеною надвір. Його жорстокість не мала меж, навіть коли жінка втратила свідомість.

«На що сподівався бузувір, коли чинив це жахіття, зрозуміти важко. Не зупинило його й те, що на момент скоєння злочину вже мав непогашену судимість – він був покараний умовно на чотири роки позбавлення волі. Отож, сів за грати – нині йому доведеться провести у буцегарні п’ять років, сплатити 7 тисяч гривень потерпілій за заподіяну моральну шкоду і 970 гривень – за матеріальні збитки», - розповіли правоохоронці фінал історії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мдяяя... "Малена" нервно курит в сторонке.
Відповісти
Останні новини
Старовижівець обстриг і вигнав голою на вулицю односельчанку
15 березень, 2012, 14:18