У міліції не знають, хто зґвалтував 70-річну бабусю

У міліції не знають, хто зґвалтував 70-річну бабусю
Міліція розшукує зловмисника, який вночі 30 листопада у селі Борочичі Горохівського району зґвалтував 70-літню мешканку цього села і з місця злочину зник.

Про це розповів виконувач обов’язків першого заступника начальника Горохівського райвідділу внутрішніх справ Руслан Гоголь.

Міліціонер каже, що, очевидно, жертву чоловік вибрав завчасно, звертаючи увагу насамперед на те, що у своїй домівці вона була одна.

Близько третьої години постукав до неї у вікно і, почувши у відповідь тільки її голос, остаточно переконався, що нікого іншого, крім господині оселі, в хаті нема. Тоді вибив вхідні двері і увірвався до кімнати.

«Вчинивши над жінкою наругу, з її хати забрався приблизно по четвертій годині. Про те, що з нею трапилося, потерпіла заявила у райвідділ внутрішніх справ лише після того, як до неї приїхали її рідні, - після одинадцятої години наступного дня, що певною мірою ускладнило роботу правоохоронців», - каже Гоголь.

Судмедекспертиза підтвердила зґвалтування та завдані потерпілій тілесні ушкодження. Але оперативні пошукові роботи по затриманню злочинця, які було проведено в Борочичах та ближніх населених пунктах, в тому числі і в селищі Мар'янівка, де залізнична станція, виявилися безрезультатними.

Втім, опитані мешканці Борочич розповіли про незнайомого чоловіка віком 25-28 років, якого бачили у своєму селі напередодні скоєного злочину і який схожий на описаного потерпілою злочинця.

За їхнім описом створили комп'ютерний фоторобот, який, як сподіваються у міліції, допоможу у розшуках підозрюваного.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: Волинь-нова
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У міліції не знають, хто зґвалтував 70-річну бабусю
09 грудень, 2011, 11:39