ЗМІ переплутали фото школяра-вбивці. ФОТО

ЗМІ переплутали фото школяра-вбивці. ФОТО
Засоби масової інформації переплутали хлопця, який днями влаштував стрілянину у московській школі, з його повним тезкою – теж школярем Сергієм Гордєєвим.

Журналісти багатьох видань та телеканалів використали у своїх матеріалах фотографію не того підлітка, ‒ пише ТСН.

Про це на своїй сторінці у соцмережі написав Сергій Гордєєв, світлини якого помилково використали ЗМІ. Хлопець сам звернувся до редакції газети «Комсомольская правда», аби спростувати інформацію про те, що він нібито когось вбив.

«Хлопці, ви, вибачте, дурники. 1) Я Сергій Гордєєв - це правда!! 2) Я не стріляв ні в кого (просто помилилися, тобто ТВ бреше) 3) Якщо це був би я, я б зараз не фотався з газеткою! (До речі сьогодні був в «Комсомольской правде» Там усі приху*ли, коли мене побачили...) Цілий день сьогодні сміюся над вами та зомбоящиком!! А вчителя і поліцейського дуже шкода!! А той, хто це зробив, гори у пеклі!!» ‒ написав Гордєєв на своїй сторінці у ВКонтакте.

Журналіст Євген Левкович на своїй сторінці у Facebook виклав фотографію тезки Сергія Гордєєва й написав, що хлопцеві «пощастило». «Пощастило хлопцеві. Судячи з кількості орфографічних помилок на сторінці, вчиться він погано, але тепер в школі йому навряд чи хтось двійку ризикне поставити», ‒ написав Левкович.

Як повідомлялося раніше, 3 лютого у Москві озброєний учень відкрив вогонь у власній школі й застрелив вчителя географії та поліцейського.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: курйоз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Страшний курйоз.
хлопцеві, дійсно, ПОЩАСТИЛО!
Відповісти