Священик Московського патріархату прокляв Майдан. ВІДЕО

Священик Московського патріархату прокляв Майдан. ВІДЕО
В Україні священик проповідуючи після служби прокляв Майдан і усіх українців, що «окупували» Київ.

Із страшними прокльонами до майданівців звернувся протоієрей Андрій Ткачов, священик Української православної церкви Московського патріархату, - пише Експрес.ua з посиланням на Корреспондент.net.

«Молюся, щоб Господь послав у серця людей страх і щоб Бог послав їм хворобу в дім і на вулиці, страх на вулиці і страх вдома, щоб вони зжерли один одного, нехай гад зжере гада - я шкодувати про них не буду. Це страшні вороги нашого майбутнього і страшні вороги сьогоднішнього, нинішнього. Я їх не жалію, я про них не молюся», - заявив священик.

За словами Ткачова, український народ розбестився і збожеволів, і попереду на нього чекають лише «гіркі пігулки».
«Окупували весь Київ, виють своєю, напівзрозумілою мовою. Навіть не знаю, як тепер назвати місто - бідне, нещасне місто Київ» - заявив священик-українофоб.

Протоієрей Андрій Ткачов править у храмі, що знаходиться біля входу київський у парк ім. Пушкіна (посередині між станціями метро Шулявська та Політехнічний інститут), а раніше правив в одній із церков Львова.




Нагадаємо, раніше Патріарх Української православної церкви Київського патріархату (УПЦ КП) Філарет поділився своїм ставленням до подій в Україні.За його словами, причина, чому стоїть Майдан – «народ хоче справедливості».

«Влада повинна виконувати свої обов'язки - захищати добро і карати зло. Коли ж вона добро карає, а зло захищає - то така влада не виконує свої обов'язки», - підкреслив патріарх.

Також він зазначив, що церква «повинна бути поза політикою».

«Церква повинна бути з народом. І коли народ б'ють, вона повинна народ рятувати, давати йому притулок», - зазначив Філарет.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 31
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який жах...наскільки духовно бідний св"ященник...і це він з миром ставиться до прихожан..Чому така різкість до українського народу У Московському патріархаті? Гроші всьому вина
Відповісти
Оля ,думаю у цьому випадку слово священник треба писати у лапках , причому їх кількість велика......
Відповісти
Слова московського іуди до Господа не доходять. Хай тобі твоє й повернеться, христопродавцю.
Відповісти
Проклинати це ГРІХ! Що ж це за священник який грішить?
Відповісти
А ми підтримуємо його.
Відповісти
Туди вам значить і дороги, куди він послав і прокляв украінців!!!
Відповісти
Тролі завжди підтримують сатану, бо ім'я йому "брехун".
Відповісти
Я не вірю, що ви насправді волинські депутати. Це треба бути заклятим ворогом свого народу, щоб таке підтримувати. Або просто волинян бажаєте скомпроментувати.
Відповісти
Хай тобі твоє й повернеться, христопродавцю.
Відповісти
Бандюк в рясах
Відповісти
Перший раз чую, що батюшка когось прокляв. Це напевно якийсь нечистий в рясах. Аж стидно за таких
Відповісти
А чого ж ти, дурню, серед найкращих університетів світу не назвав жодного московського, а все тільки європейські і американські? Хто ж нам тепер повірить, що всяке благо і благодать Божа йде тільки з Москви? Ото правда, що застав дурня молитися, то і він і лоба поб"є!
Відповісти
їдь до Путіна і там проклинай... і службу прав...
Відповісти
Всі прлкльону повернуться тому попові в двічі з більшою силою, чорт в рясі.
Відповісти
Ничего хорошего от московского патриархата ждать не приходится.
Відповісти
Ничего удивительно, такой он и есть московский патриархат.От диявола.
Відповісти
Ця людина не священослужитель, він є функціонер московських окупантів.
Запитайте в першого-ліпшого семінариста чи прокляття в принципі може виголошуватись християнином? А де ж смирення і любов, які проповідував Христос?
Відповісти
суть проповіді - заспокоїтись людям на майдані, аби запобігти кровопролиття. але я не замітив за час проповіді, шоб священник проклинав. це просто посилення тексту, аби людям дійшло. треба змиритись з тим, шо маємо. маєм руки, ноги, ми бачимо, чуємо, маємо кришу над головою, тепло, можливість мати вищу освіту, можливість ходити в церкву і т.д. за це треба дякувати Богу. просто людям всього мало. "Блаженны нищие духом, ибо их есть Царство Небесное"
Відповісти
Геть з Української землі на Колиму молитися та прости прощення.Ця людина не має морального права навіть називати с'ященником, стільки злоби та ненавісті. Українці не ходіть до Української православної церкви Московського патріархату.
Відповісти
А як *кляв*-то піна з рота пішла? Ні? Тоді прокльони не діють :)))) Придали цього лжесвященника анафемі за таке. нехай бог його спопелить на передовій Майдану у полум"ї палаючих покришок :))) Нехай оніміє усяк служитель УПЦ МП за таку єресь.І відсохне язик у кожного хто буде ганьбити український нарід.
Амінь.
Відповісти
Сумно і страшно.
Відповісти
просто жах

важкі часи в Україні, от і показує кожен своє справжнє лице..

і як може в Україні може існувати московський патріархат?
з такими священниками, українофобами?
з таким владикою Павлом (він же Паша Мерседес,рекомендую глянкти в youtube) який після вбивства людей, порівнює Януковича з Ісусом..

натомість які мудрі і людяні слова Патріарха Филарета (в кінці статті)..
Відповісти
От і показав своє обличчя московський патріархат чомусь української церкви. То Павел януковича порівнює з Христом (!!!!!!!!), тепер цей нелюд.
Відповісти
Кожен має свою думку.ми ж на "майдані"рубаємо окно в Європу.свобода слова.ДЕМОНКРАТІЯ.та інше.воюєм так сказать за світле майбутне. помиливсь батюшка в тому, що був в облаченії.але майбуть не вспів зняти.бо неможе дивитись як фашисти які фюреру давали присягу на вірність,хочуть Київську РУСЬ(так вона споконвіку називалась,поляки які хотіли щоб ми продали ПРАВОСЛАВИЕ.хотіли нас вогнем і мечем заставити переходити в католицьку віру.назвали Окраина.бо їм ненавистне було слово Київська Русь) продать в рабство недобиткам фашистським
Відповісти
щоб ви знали споконвіку була Київська Русь.поляки назвали Окраїна.потім стала Україна.не забувайте цьго.вчіть історію
Відповісти
здобувайте владу "польській шляхті"холопи. так вас називали вони вас хотіли" Окатоличіть"ТАК ЧИ НІ???щоб ви отреклись від ПРАВОСЛАВІЯ вогнем і мечем йшли на Київську Русь (вони назвали Окраїна.а потім пішла назва Україна.не забувайте цього)
Відповісти
Прийде час на московський патріарх і на комуністичну партію,зараз ми би ще купили їм квитки,а то прийдеться давати драпа до росії.....
Відповісти
хотіла переглянути відео,але вже заблоковане.хто знає де ще можна його подивитись?
Відповісти
відео заблоковане.хто знає де ще можна його переглянути?
Відповісти
Ви на себе кличите в 2 рази більшу нечисту силу кличете!!!! І ви називаютеся отцем......СОРОМ)))
Відповісти
Ему подобных в Украине очень много, они служат не Богу а дьяволу, его проклятье вернется к нему. А московский патриархат пускай убирается в Россию и лобзает дьявола Путина.
Відповісти
Останні новини
Священик Московського патріархату прокляв Майдан. ВІДЕО
05 лютий, 2014, 11:51