Репетиція відкриття Олімпіади в Сочі. ФОТО. ВІДЕО

Репетиція відкриття Олімпіади в Сочі. ФОТО. ВІДЕО
В інтернеті опублікували фото та відео з відкриття Олімпіади в Сочі.

Вона відбулася на новозбудованому стадіоні "Фішт", на якому відбудеться відкриття і закриття Ігор, - пише ТСН.

Репетиція була таємною, на ній було заборонено фотографувати та знімати відео. Сценарій шоу тримають у секреті. Однак світлини з репетиції все-таки з'явилися в мережі. Очевидці кажуть, те, що вони бачили "не передати словами".

Зазначимо, що на фінішну пряму вийшла естафета олімпійського вогню. З 5 по 7 лютого вона пройде в Сочі і стане рекордною за тривалістю, адже олімпійськими місцями вогонь проноситимуть 3 дні.

Серед факелоносців - Сергій Бубка - єдиний представник від України, якому довірили таку почесну місію. Крім нього ще понад три сотні спортсменів, артистів та громадських діячів. А також - дельфін.

Організатори вирішили зробити і морське видовище. За задумом, учасник естафети, тримаючись за плавник дельфіна, пропливе із факелом басейн і передасть вогонь наступному факелоносцю.

Ввечері на кількох майданчиках Сочі мешканців, гостей міста та вболівальників розважатимуть зірки. Тут обіцяють масштабну програму із російським колоритом. Крім самих концертів будуть ще й майстер-класи.

Наприклад, вчитимуть бажаючих танцям північних народів Росії або горловому співу. Додамо, що офіційна церемонія відкриття відбудеться 7 лютого.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В інтернеті опублікували фото та відер з відкриття Олімпіади в Сочі. яких відер?
Відповісти