Луцьк не виконав бюджет через Мінфін і платників податків

Луцьк не виконав бюджет через Мінфін і платників податків
Міський бюджет Луцька у 2013-ому році вдалося виконати лише на трохи менше як 95%.

Про це розповіла начальник управління фінансів та бюджету Луцькради Лілія Єлова під час засідання виконкому Луцької міськради у середу, 5 лютого.

За словами посадовця, до бюджету Луцька торік надійшло 863,6 мільйона гривень із запланованими 911 мільйонами. Тож, виконання бюджету становить 94,7%.

Однією з основних причин невиконання бюджету Лілія Єлова назвала завищені показники Мінфіну при формуванні головного фінансового документу.

Окрім того, не повністю отримали в бюджеті надходження з податку на доходи фізичних осіб, на що в свою чергу вплинула невиплата підприємствами зарплати працівникам. Так, на економічно активних підприємствах зарплатний борг становить 2,2 мільйона гривень.

Також на те, скільки отримало місто минулого року, вплинув той факт, що гроші «відволікалися» у недоїмку - податковий борг. Так, цей обсяг неплатежів до бюджету міста на початок 2014-ого року становив майже 14,2 мільйона гривень.

Заборгованість з податку на доходи фізичних осіб становить 5,3 мільйона від цієї суми, які лучани мали сплатити, але цього не зробили.

Загалом же у міський бюджет Луцька недоотримали приблизно 40 мільйонів гривень надходжень з податку на доходи фізичних осіб. Так, запланували такі надходження на рівні 305 мільйонів гривень, а отримали лише 264.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: бюджет
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще закрийте Старий ринок, тоді і того не зберете.
Відповісти
Останні новини
Луцьк не виконав бюджет через Мінфін і платників податків
05 лютий, 2014, 16:12