Призначення Башкаленка підсилить опозицію, - депутат

Призначення Башкаленка підсилить опозицію, - депутат
Призначення Олександра Башкаленка на посаду голови ОДА підсилить ряди опозиціонерів, - вважає депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов.

На його думку, таке рішення Віктора Януковича є одним з найлогічніших кроків президента.

"Поза усяким сумнівом Башкаленко як представник Партії регіонів заслужив своє призначення багаторічною працею. Слід віддати належне послідовності і цілеспрямованості цього чиновника – він був із Партією регіонів у часи найбільшої зневаги до її членів з боку суспільства, дочекався приходу до влади цієї партії і зараз не залишив партійного квитка, не дивлячись на тиск і презирство великої кількості громадян", - каже Осіпов.

"Олександр Башкаленко тісно пов’язав своє життя із Партією регіонів, на відміну від Бориса Клімчука, для якого членство в партії було лише пристосувальним кроком в політичній кар’єрі", - додав політик.

Також він висловив думку, що фраза "мій президент" не буде звучати з вуст Башкаленко фальшиво.

"Я не знайомий із Олександром Башкаленком, а тому не можу повною мірою оцінити його ділових якостей. Однак, як на мене, то зараз не найліпший час посідати посаду представника Президента в області, влада Януковича зараз як ніколи хитка", - зауважив Осіпов.

"Відтак і перебування Башкаленка на посаді є хитким. Основою влади нового губернатора стануть силовики – прокурори, міліціянти, податківці. Для політичної ситуації в області призначення Башкаленка є позитивом", - відзначив він.

Окрім того депутат вважає, що навряд чи хтось мав надії, що на цю посаду призначать представників опозиційних сил.

Однак, саме це призначення дасть змогу людям чітко зрозуміти: де влада, де опозиція.

"Башкаленко є однозначним регіоналом. Відтак для людей чітко зрозуміло де влада, а де опозиція", - висловився він.

"Новий голова ОДА не буде сидіти на двох стільцях, як його попередник. Тому визначена полярність політичного життя Волині буде сприяти підсиленню опозиційного табору, швидко виявляться "фарбовані лиси», різко зміниться політична риторика", - мовив Осіпов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Олександр Башкаленко тісно пов’язав своє життя із Партією регіонів, на відміну від Бориса Клімчука, для якого членство в партії було лише пристосувальним кроком в політичній кар’єрі", - додав політик

треба було гуся бондаря і шибу тримати 3 тижні назад і їм це пояснити.
Відповісти
А як же "народна" рада? Ті імпотенти вже повністю здулись?
До адміністрації : вимкніть премодерацію - повністю втрачається актуальність коментарів. Та й обмеження свободи слова врешті решт, на яке ваші брати-журналісти постійно скаржаться - лицемірство.
Відповісти
123-ій правий на 100%. Коментарі витираються або ставляться за добу. Всі перекинулись на "Волинські новини". Ще пару днів, і вас ніхто не буде відвідувати, крім Ричука. Як "Волинську Брехню".
Відповісти
Із зняттям Клімчука Волинь втратить багато!!!!Це господар! А скільки грошей було направлено на розвиток Волині.
Чи один попередник його зробив стільки для Волині і особливо для Луцька!
Один із них поставив на Київському майдані паркан, який стояв все його правління, а другий тільки займався своїми справами - будівництвом будинку в заповідному пітомніку під Луцьком і два слова не міг звязати до кучі- а вчитель історії.
Відповісти
Останні новини
Призначення Башкаленка підсилить опозицію, - депутат
06 лютий, 2014, 10:44