Регіонали кажуть, що нову конституцію не приймуть раніше вересня

Партія регіонів готова працювати над зміною конституції, але вимагає повної конституційної процедури, тому раніше вересня її не приймуть.

Про це заявив лідер Партії регіонів Олександр Єфремов у парламенті, ‒ пише Українська правда.

«На сьогодні ми не бачимо варіанта (Конституції – ред.), який можна взяти за основу», ‒ заявив Єфремов.

Він також заявив, що Арсеній Яценюк показав якийсь варіант закону, але відмовився підписати його, чи сказати, хто його розробив.

«Ми запропонували створення комісії, яка б узагальнила усі напрацювання. Але наші колеги не готові працювати і в такому форматі», ‒ пояснив Єфремов.

Він розповів, що опозиція і більшість провели 2 години «абсолютно безпредметних» переговорів. Партія регіонів, за словами Єфремова, ПР підтримує зміну Конституції за повною конституційною процедурою.

«Будь-який інший шлях – це спроба відвести цей процес вбік. Вони хочуть прийняти щось, бо це зараз популярно. Та потім будь-який суд зможе це відмінити», ‒ заявив Єфремов.

Він вважає, що позачергове засідання може відбутись і наступного тижня, якщо опозиція погодиться конструктивно працювати, а не створювати «підпільні групи». Єфремов вважає, що погодитись на різні «авантюрні» варіанти опозиції – це злочин проти держави, і Конституція не може бути прийнята раніше вересня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ВР
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вересень буде показовим чи проходить яник на повтор чи ні. Від того і буде гра чи віддавати владу чи ні. чому конституційно та тому що можна використати досвід регіоналів у повернення президентсько парламентської республіки і тоді їх капітали та підприємства можна буде відспівувати. те що вони говорять ще нічого не значить а те що говорить народ і за що бореться це головне і решта скориться.
Відповісти
Останні новини
Регіонали кажуть, що нову конституцію не приймуть раніше вересня
06 лютий, 2014, 12:58